Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravosudje radi grozan posao... u zadnjih godinu dana vise oslobodjenih nego krivi...
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! ZLOČINAČKI KANTASUD KOJIM UPRAVLJA DUDUK-ČOVIĆ-ŠĆEPO GAMAD KADA BI PREUZEO SLUČAJ "ŠANTIĆ" I BEZ OBZIRA ŠTO ZA OPTUŽENE NEMA NITI JEDNOG DOKAZA ONI BI BILI PRESUĐENI NA DUGOGODIŠNJU ROBIJU! P.S. DA NIJE BILO HAŠKOG SUDA I DA SE ISKLJUČIVO BH PRAVOSUĐE BAVILO PROCESUIRANJEM RATNIH ZLOČINA BORCI AR BIH BI JEDINO BILI PRESUĐENI ZA UZP I GENOCID. OVIM ZLIKOVCIMA IZ PRAVOSUĐA SE MORA NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN STATI UKRAJ!
O ovome sam pricao, ne moze se osuditi neko ko nema dokaza pa bilo ko da je to bio. Ne treba vrsiti pritisak na sud, ovome je tuzilastvo krivo jer nije pronasla dokaze.
Fuj