Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došli su tu da grade karijere, naravno. Dobro ih je Dodik opisao, šta god mislili o njemu, jedini je on rekao istinu o njima.
Bodo Weber jeftino plaćena prostitutka velikobošnjačkog nacionalizma.
Ono što je Gideon za Srbe po pitanju Srebrenice, to je Bodo za Muslimane po pitanju izbornog zakona. Dakle, svaki članak u kojem ovaj "analitičar i politolog" bistri mutnu vodu otomansko-hrvatskih odnosa treba označiti kao plaćeni oglas.
Ovdje neko jos rece kako se Bosnjaci moraju boriti da ne ostane 25% teritorije u koju ce se svi zbiti. Pa sta vam mijenja situacija da BIH bude gradjanska opet cete zivjeti na tih 25% a stvaracete lakse medjunacionalne tenzije. To sto zivite na 25% je samo dokaz da ste zadnji dosli da katastarski Hrvati i Srbi najvise zemlje posjeduju, a vise vas je jer Turci su uzimali bar jedno musko dijete Hriscanima a vi ste se slobodno radjali ali samo po gradovima gdje ste imali zastitu okupatora.
Bosnjaci potrosise toliko novca da naprave neodrzivu drzavu. Praviti od Bosne gradjansku drzavu je isto da to pokušaš sa Belgijom ili Britanijom. Bosna nikad u svojoj istoriji nije imala homogeno drustvo, uvijek je tu bio neki osvajac kome se priklanjao jedan dio drustva, iz tog razloga BIH mora biti federalno uredjena i sto to prije shvatite prije ce tenzije nestati. Da ste toliko para trošili na lobiranje kod stranih investitora sad bi u svakom gradu bila jedna strana firma.
satler samo hoce da sacuva svoju poziciju tj platu zato i mulja i nece da se pojavljuje na sjednicama kako bi podnio izvjestaj o svom neradu
korumpirali ih korumpirani. vi se šljam europo
Ja sam davno rekao da satleta treba otjerati, odma se vidjelo da nesto muti
Šta se ima sastanćiti sa ovim EU,ublehama.Sazovi sjednicu parlamenta BiH,i samo na njoj raspravljati o problemima u BiH.Ko dođe na s jednicu,dobro doši,a ko ne zaboli nas RACKU,za njima.
Gdine Weber svaka cast na preciznoj opservaciji. Jedno neka se zna. Vrijeme kompromisa na stetu domovine BiH je PROSLO!
Svaka čast gosp Weber, otvarate oči mnogima.
Džaba blejiš plaćeniče, pregovori će se voditi iza vikenda u Neumu iza zatvorenih vrata. Hrvati će dobiti pravičan izborni zakon, kakav imaju sve države s više nacija. Hahhah
Kao Slovenija ili Austrija,samo se nadaj takvom izbornom zakonu
Po mom sudu ovaj Veber je veliki i srcem predani prijatelj svim gradzanima BiH.A Satlera koji je napravio dvonacionalni IZ u mostaru proglasiti pocasnim gradzaninom je po meni nagrada za rad na podjeli drzave.A nasuprot toga blatiti Irmu zbog cije tuzbe su SDA i HDZ pozurili da donesu IZ po meni nema opravdanja.
Ljudi kakva Evropska Unija? Vi ste ostavljeni u amanet Erdoganu, a Erdogan igra kako mu Putin kaze. Putin je Erdoganu reko da je Vuciceva zadnja, a to odgovara i Erdoganu i Putinu iz vise razloga. Njemu daju dodatnu moc na Balkanu, a Evropi se sa time cini medvedja usluga da vas skine sa vrata zato sto ste dosadni kao proliv.
Pa šta kaže Hadžifejzović? kad će NATO presjeći kod brčkog?
Weber je pakšu sa platnog spiska famoznog arapakog instituta IFIMES iz Ljubljane. Institut vodi kriminlac Bećirović iz Brčkog. A inače se vodi istraga protiv instituta radi financiranja terorista i pranja novca iz arapskih zemalja.