Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitajte Efendića za dozvolu o gradnji Emiran(jebalište za bogate turčine).
nemoj rumenog nosonju spominjati majke ti
Efendić je zajedno sa Konakovićem i Esedom Radeljašem prijavljen radi pranja novca porijeklom sa bliskog istoka. Obaveza je BiH i svakog građanina iz sporazuma sa MONEVALOM da sva saznanja prijavi nadležnim međunarodnim tijelima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja konto covjek posteno napravio hotel za studente... bas sam iznenadjen
E , dragi moji napaceni bosnjaci, koji nemaju nista a znaju otvarati ta smrdljiva usta. Klix.ba napravio veliku gresku sto je odmah sve ovo objavio javnosti. Cim izadju Emir Šarić i Hasib Bjelić opet ce svi napusiti kurca i bosnjaci ce samo vrtiti glavom gledajuci da njima polizu guzicu
Jesu vas iz SDA zajednice lopova zvali da ukinete vijest sa naslovne!
--- Special Security Vehicle Tradin iz DUbaia Zastupali tvrtku iz Dubai. Šta će zastupat kad se tamo ne proizvodi ništa drugo osim vodene pare. A neko je predstavništvo registrovao na sudu.
Provjeri na enail [email protected] Riječ je očito o nekom GAvrilu vozaču iz DUbaia ! http://www.hfza.ae/en-us/directory/investor/16925/Special-Security-Vehicle-Trading-FZE.aspx
Hotel za bogate studente, i studentice koje to zele postati preko zagondzija sa bliskog istoka
Nema para od ememefa pa pritisnuli sve one koje su odavno trebali plaćati, ali zbog nekih razloga nisu...
NISU KRALI ZA SEBE ! To je enkad kad bi to rekao Izetbegović bilo dovoljno za obustavu istrage bilo kojeg tužilaštva !
diis2 na aparatima kao i njegova seljacka familija
napravio parking za bus, ulazi preko trotoara...svaki put kolaps saobraćaja kad bus krene
...stari bosanski recept, dinar po dinar, milion maraka. po zakonu.
@IFTARSKAsvinja hahahahhahahahhahahaha