Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duznicko ropstvo. Ne potpisuj!
Hvala Bogu, samo se zadužuju a ništa ne grade, a osim toga gdje su silne pare za zdravstvo od akciza na cigare ili onih prikupljenih 8 milijardi za puteve. Nek uštede novac tako što će smanjiti svoja primanja na 800KM što najavljuju evo 2. mjesec i tako će se samo po jednom uhljebu uštediti dovoljno da se finansira 5-6 radnika i samim tim bi se pomoglo ekonomiji.
@gooUser1586260433 tako je. godinama povecavaju cijene cigareta govoreci da pare idu u zdravstvo i sada odjednom ni marke od para prikupljenih na cigaretama.
Šta bi bilo da Bošnjaci ne potpišu u Hrvatskoj nešto ovako da je malo obrnuta situacija?
Pa ne možemo njima birati predsjedničkog predstavnika i smijati im se iza leđa zbog rupe u dejtonu pa se žaliti što nema rupa u drugim zakonima. Treba poštovati dejton i ne preseravati se sa entitetskim parterom. Dovoljno je da su velike sile podjelile Bosnu na RS i Federaciju. Srbima ne možeš ama baš ništa osim da im se ulizujemo praveći autoputeve RS Beograd.
ŽESTOK UDAR NA ČOVIĆA IZ ŠIROKOG BRIJEGA I ZAGREBA: "Plenković ako ne želi dodatne 'utege oko nogu', ako želi dobro hrvatskom narodu u BiH, nogirati će Dragana Čovića" https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/150681/zestok_udar_na_chovica_iz_sirokog_brijega_i_zagreba_plenkovic_ako_ne_zeli_dodatne_utege_oko_nogu_ako_zeli_dobro_hrvatskom_narodu_u_bih_nogirati_ce_dragana_chovica.html
Ranije danas objavili smo kako je Vlada RH ponovno odlučila dati milijune bolnici u Mostaru. Ministri su u četvrtak na sjednici donijeli odluku kojom je novac osiguran na razdjelu Ministarstva zdravstva (40 milijuna kuna) te Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske (3 milijuna kuna). ... telegram.hr
NEMA PARAAAA...NEKA IDE SVE U LIJEPU P.M...
normalno da nisu potpisali kad su dobili pomoć od hrvatske.
Opet majorizacija??!!! Pa dokle jbt..??
Kra-de-ze najveci patrioti Rep BiH!!! Niko nije uspio toliko uja iz Rep BiH iselit kao covic i co. Nakon sto su pokrali 2,5 mrd KM iz aluminija i protjerali 2500 Uja iz Mostara jos jedna velika akcija covica naselit Uje u Knin i okolici. Mada sumnjam da ce ti tu ostat
Večeras u 8 molim pljesak za navedene
KDZ stalno spominje Hrvati ugroženi??Odlično dajte im 13% koliko ih ima da ne kukaju...eto im ravnopravnosti.....Neče oni to oni hoče da podjela u FBIH bude pola .pola malo morgenNema Aluminijuma pa nestalo love.........
@gooUser1553187754 problem je sto neko neda ni 13 posto
BEVANDA I MILICEVICKO - NE POTPISUJTE NI SLUCAJNO!!! JESTE LI CULI !!!!!!! OVO VAM NAROD NAREDJUJE!!!! NI SLUCAJNO DA STE POTPISALI OVE PARE!!! STOP DODATNOM ZADUZIVANJU!! NAROD OVO NE ZELI!! SIKTER MMF !!!!
BEVANDA I MILICEVICKO - NE POTPISUJTE NI SLUCAJNO!!! JESTE LI CULI !!!!!!! OVO VAM NAROD NAREDJUJE!!!! NI SLUCAJNO DA STE POTPISALI OVE PARE!!! STOP DODATNOM ZADUZIVANJU!! NAROD OVO NE ZELI!! SIKTER MMF !!!!
Svaka im čast crko ko vise za komsica glasa
Otisao je kratki na noge vozdu vec treci put,ma odblokirace ce mali od palube za Baketa sefa
Bevanda je sa svojim Heringom i poslovima tezak mqkar trecinu tog iznosa briga njega !