Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ste se sjetili kad je vecina pomrli,a i oni što iskoriste ovo su oni koji nisu vidjeli linije ni puške nego bili po raznim kancelarijama i kuhali kafe i oni koji su bili u podrumima sakriveni ili su bili negdje vani a poslije rata došli sa dva svjedoka da potvrde da su se borili i sad takvi a znam ih mnogo uživaju,primaju nezasluženu penziju od države+ rade druge poslove na crno ,uzimajuči drugim ljudima hljeb iz ruku,boračku reviziju detaljno treba izvršiti pod hitno.
Baš da vidimo, do nedavno je ovakve projekte najmanje koristila istinska boračka populacija
Ja se borio skoro cijeli rat u ARBiH, hvala bogu nisam ni ranjen, ni poginuo...Od demobilizacije pa do danas, nikad nijedne privilegije nisam imao, nista, kao da nisam ni postojao...Znaci, mozda sam trebao ostati invalid ili poginuti, pa da mogu ostvariti bilo kakvo pravo, ili moja familija?! Pa ni participacije na KCUS da nas oslobode, ni ovako nesto da nam daju besplatno ili umanje, nista...Haram vam bila moja mladost!!!
Povecajte vi kapacitet bazena,bice uskoro i novih korisnika.
U ime boraca tražim bojkot ove hedije,mamu vam hoštaplersku ! Treba se uvalit Budnji u hotele sa punim pansionom !
od toga ce jedno 150 ic za te svrhe, a ostalo na papirologiju, idejne projekte za rehabilitaciju, razne komisije za utvrdjivanje da li je neko zaista zasluzio da ide na rehabilitaciju il da crkne u bolovima. Stara prica
Logorasi nemaju uz penzije ni za aspirina.
E taman mogu tu da se podave jer dok su se borili ovi drugi su hapali pa opet su ih sve u zajdnicku drzavu zagurali bez nekog smisla sa mnogo mrznje i bez marke u dzepu. E sad dok ovi sto rata nisu videli kao i njihove porodice sede na Bali i Maldivima izdvoje neku svotu u vrednosti losijeg vladinog automobila da i borci vide more (pardon bazen). Ovo vazi za sve na prostoru ex-Yu.
Ako se dosad nisu rehabilitovali nece ni sad
Neka se okupaju prije ulaska u bazen molim, hvala.
Ne znam cemu dislajkovi. To je kucni red bazena, tusiranje obavezno prije ulaska u bazen. Da im ne bi morao lizati znojave pazuhe jos jer nisu odbranili bosnu?
Fino , 👍