Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S jedne strane SAD, Velika Britanija, Njemačka, Francuska, Holandija i sav normalan svijet .... S druge strane Srbija, Hrvatska, Rusija i Mađarska. Jači smo.
Ove čestitke meni,kao nestranačkoj,slabo plaćenoj a fakultetski obrazovanoj građanki glavnog grada,zaduženoj kreditom i uplašenoj od rata,izmorenoj od korupcije i neizvjesnosti,NE ZNAČE NIŠTA!!!!!! Neću čestitke,hoću da nešto poduzmete povodom manijakalnog člana Predsjedništva kojeg ste nam natovariti na kičmu i koji nas sve handri.I ne morate nam slat pisma Može sve u tišini.Hvala.
Bravo!!! Slazem se. Acta non verba….
dok danas rudari nemaju marke
Ali bošnje ne znaju da Amerika podrzava Izrael :(
I svi vidimo da si u tom filmu 😁😀
Jedna si jedina naša Domovina Bosna i Hercegovina. Što neprijatelji jače nasrću na tebe, mi te više volimo. Tvoja žilavost je neprikosnovena. Bosno moja oči moje, ti si ćilimom zastrta. SRETAN TI DAN DRŽAVNOSTI!
Samo Amerika ! Nikakva Eu Nikakvi Turci prevaranti
Nek crknu dušmani. Sretan ti praznik, domovino! ❤️
Ne mozete poredit ratno vrijeme i danasnje,ogromna je razlika izmedju administracije u tom vremenu i danas. Skeptik sam po pitanju zastite od Amerike.
Morate kazniti snsd zabranom i americke trupe dovesti u Laktase i Brcko. Znaci dodik se treba izvuci za svu bol i patnju koju nanosi gradjanima Bosne.
Manje rijeci vise djela, da ste nam bili prijatelji ne bi pravili entitete nastale na genocidu. A rat bi zaustavili 1992 prijetnjom Srbiji da ce dobiti atomsku na beograd.
Bosna je Američki amanet.
Bravo i mi smo nepokolojebljivi isto hvala blinkeru
Hvala vam, znamo kada ste jedini imali dostojnosti da se ukljucite i pocnete zaprasivati srpske teroriste raketama devedesetih dok je Europa sutala i gledala. Onaj ko se jednom dokazao, ne mora vise 🇧🇦🇺🇲💪
Neka vidu srboćetnici ko su bili antifašisti. Sretan nam dan republike raja!!!
Nevezano za članak, jedan prijedlog klixu. Dodajte mogućnost da se uređuju komentari i da se brišu!
Treba uvesti da se može promijeniti komentar unutar prve 2 minute, da se ne bi poslije zloupotrebljavalo i mijenjao kontekst.
Jos jedan prijedlog kliksu. Prestanite da se bavite glupostima kao sto to rade srpski tabloidi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)