Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte nas samo podržavati ko Ukrajinu. Za ovih 27 godina mogli ste pomoći institucije 138 puta da se uredi država, ali niste htjeli. Svi mi se jednako gadite.
Ljudi nam stalnongovore da je korupcija najveci problem a mi po starom. Izadimo na izbore inpromijenimo ove tri familije koje vladaju i no sikiriki
Nije problem. Za trupe NATO-a vam ne treba saglasnost UN-a.
Vi jos haman ne kontate da i Rusija i NATO pushu u istu corbu. Padate opet na najstariji moguci trik vjestackog polarizma. Treba da razumijete da ove instance vlasti za koje mi znamo, ovi politicari i pijuni poput ovog skobalja, nikad ali doslovno nikad nisu u ulozi donosioca odluka vec striktno u ulozi poslusnog pijuna za ispunjavanje vec donesene agende. I rat u Ukrajini je startan jer su obje strane pod istom kontrolom pobogu. Kakvim bojicama to treba da vam se nacrta da bi bilo jasnije.
Bolje Amerikancu robovati, nego Rusu sluziti
Make a big American military base and job well done.. whats the big issue here? we know now where everbody stands..
Vrlo jednostavno.Clan 7 Statuta Brcko distrikta propisuje da su legalne vojne snage jedinice NATO pakta.Stacionirati jedinice nato pakta u Brcko.
Potpuno nelogicno.U vremenu dok Rusiju svijet optuzuje za agresiju i ratne zlocine, treba postovati volju iste u Vijecu sigurnosti ???
Rusija čini agresiju i nije samo optužena. Balkan joj je od potencijalnih žarišta. Bosna ne smije čekati plan C koji bi bio opet bez pomoći MZ kakvu ima Ukrajina i naš načelnik OS Senad obilazi Tursku i Ameriku i pregovara o Bayraktarima i Javelinima. Paralelno se naoružavaju kantonalni MUP-ovi pa je juče TK izdvojio za policiju 13 miliona. Ne smijemo se više pouzdati samo u strance koji nisu sigurni čak ni oko EUFOR-a.
A zasto ih pitati nakon svega?
Zahtjev za prijem u nato koji ne potpisao Radmanović 2009 imate,većina stanovnika BiH je za, samo odgovorite pozitivno i problem zapadnog balkana je drastično umanjen
Rezervno rješenje? Pa....zna se! Da jaganjci opet utihnu ko '92? Mislim da se narod treba dobro naoružati jer zna se čemu ovo vodi.
Pa, šta bi ti da Ameri ratuju protiv vlaha, a ti da praviš gradjansku?
Pa da li ovo znaci da lokalci koji zele nemire separaciju i rat i koji se kunu u svoju naciju/religiju, preko noci postaju rusi i oformljavaju proruske separatisticke drzave kako bi rusima dali povod da ovamo reaguju ?
Eto vam ga sada, nepotrebno je da ponavljam komentar od jutros.
Rusija ako blokira, vi ih ne fermajte! Dodjite i ostanite. Imamo dobre cevape
Djeca vam u ratu bila dabogda ako ga u BiH opet izazovete i dopustite!!!
Znaci nista od NATO-a
Jedno 30000 marinaca i ljepota.