Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baliysko licemjerje. samo je sreca da vas mi poznajemo sasvim dobro za sve ove godine pa ova palamudjenja i zamazivanja ociju ne piju vode. nikad vi vise necete imati hrvata a pogotovo srbina za trenera a i svaki i grac ce se dobro zamislit sto mu to treba da igra za ekipu bosnjakistana i da mu neko psuje i prijeti... eto vas,...... eto nas SVAKO ZA SE.......
Koliko mogu primijetiti po komentarima u zadnje vrijeme, samo korak vas dijeli od proglašenja za islamofobiste. Trenutno ste SDP-ovci, a poslije toga ostaje samo gore navedeno. Da mi je samo vidjeti tijelo koje o tome odlučuje.
Sasvim zasluzeno, cestitke sa anti-nacionalistickoh krajeva Bosne i Hercegovine!!!!
Ne zna se ko je vece olicenje postenja; jal Havaz, jal Ciro! Serem se i na jedno i na drugo. Toliko od mene i hvala na paznji!
po meni obicnost godine, jado jadni
ocu i ja, ocu i ja.
ja ličnosti i govana...možda se ove godine zaposli u avazu neki pismen novinar ali opet \'\'možda\'\';)
jebbo te lagumdzija i sa-x
Kakve novine takva i licnost godine - jadno