Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka hvala, kad smo im bili priorotet zna se sta se desavalo ovde. Bolje da mi saberemo malo mozga kao prioritet
Ih ta nemoj te kasti. Bola Bosna je u vrhu svjetskih prioriteta nek je to svima jasno. Citav svjet ne moze da spava dok se ne rjese problemi Bosne. Jebe se nekome za Bosnu i okolinu. vise ste dodijali i Bogu i narodu jer vi sami sa sobom nemozete.
Kad ni Balkanu nije prioritet Balkan, zašto bi trebao biti Obami i Trumpu.
manje od tackice na mapi .............
Balegarski bivšo-jugoslavenski mentalni sklop i pored svih tehnoloških inovacija razmišlja kao u doba izuma čučavca i još uvijek balegaju o mržnji , krvi, fekalijama i životinjskom seksu...
veze ovaj nema
Bože budale. Itekako će biti , i to u dva slučaja ! 1. Ako se desi još samo jednom nešto što liči na teroristički napad 2. Ako u Neumu bude otkrivena nafta ili vlastodršci unesu svoje vreće za dijamantima i takvim blagom u BiH ! Otišo Mile u Kinu i rekao da je sklopio veeeeeeeeelike psolove za Srpsku, a za uzvrat traži od iste priznanje na međunaordnom planu , čim ga pokrene. Kineze interesuju poslovi sa minimalno 10 000 kontejnera robe , dnevnik RTRS ne gledaju.
nije ovo Balkan, tamo dalje na istoku je taj Balkan.