Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa, nije ih ukrao.... samo ih je "prisvojio" ;)
@zaboravan dobrica ;)
Eh sad je on mogao uzeti tih 120 hiljada KM i kupiti stan potpuno legalno - platiti ga prodavcu uredno i po zakonu. Tako je i Nikola Špirić :)
Covjek ih orocio u banci,vratice ih,ne bojte se :)
Kako je moguce da neko uzme toliko para i da niko ne primijeti. Pazar se predaje svaki dan koliko ja znam. Ovo smrdi na neku namjestaljku. Cuj treba im 4 godine da skontaju da je neko nesta ukrao.
Optuznica je proslijedjena i tereti se. Mogli ste stavit inicijale, jer ipak sta znas mozda je covjek nevin. Kad se dokaze krivica, onda objavite ime i prezime. A inace sam protiv lopovluka pa i da je marka u pitanju. Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno.
blagajnik je sitna riba u odnosu komercijaliste iz JAVNIH PREDUZEĆA a pogotovo iz"RDA"njemu su javne nabavke komedija ,jedan trgovac mu dobavlja dijelove 20 godina saupitnim kvalitetom i porijeklom,bez poštivanja principa orginalnosti, našto se i ugovorom obavezuje,a cijene se formiraju uz podršku dir Babića za to vrijeme niču stanovi(3-4) kuće "tiguani" a dir Babić zapošljava kadrove Radeljaša i Smaića , da bi zatvorio put reviziji i kontrole,inspektore i tužioci imate izvor prokrčite donjeg
Ma šta će Sarajevogasu pare kada Fočaci mnogo bolje barataju sa njima :). Adnane ti si pravi car pošalji mi svoju sliku da je okačim na zid :):) Neka vide ovi iz vlasti da i mi (sitna buranija) mažemo da krademo.
bas je Konjo...
e da sam na njegovu mjesto ja ne bi ništa ispod miliona, ko zna zna, samo deri narod, narod je stoka
Naši tužioci ne bi mogli dobiti slučaj taman kad bi zločin bio u živom prenosu na dnevniku
mama mama ovaj ciko iz sarajevo gasa copo s racuna ma nek copa kuvac ce vise copat za blagajnom, iduce godine ce se kandidovat za nacelnika pa nek copa budjet, a sve po zakonu
budzet*
ADNANE KONJO KONJE JEDAN
"prisvojio" .. fantasticna rijec kako to opisati :)