Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Govedarica!? Taj se ne usudjuje ni da prdne dok mu brcanski mrmot Bosic ne dozvoli. Najveci remetilacki faktor u SDS-u je gnjido i uhljup, Mladen Bosic. Taj bi i mamu svoju prodao samo da zasjedne u fotelju i da se nista ne mijenja . Mada i ovaj Cicko nije bas primjer na koji bi se djeca trebala ugledati.
STO VAS DODIK HEBE I RASTURA !
GOVNEDARICA
Rasuri ih dodik ko bugarsku skupštinu ..
Povlace govedo, da postave neko krme iiz snsd koje ce u svim fol opoz strankama da ugase te stranke kako bi ostala samo snsd i eventualno jedna, dvije nebitne stranke . cisto radi folova... matrica kao u srbiji...
Ima PDP, koja je ostala sama u opoziciji...
Cuj govedarica. Isto naziv za paštetu
unutar srpsko previranje ajmo dalje vijesti..genocidna tvorevina ce se svakako unistiti