Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakve su vijesti ono poznato \"svijetlo na kraju horizonta\" hvala bogu..eto me na slalom
Poslije izbora ce da bude puuuuno bolje ... ako se odlucite za prave ljude tj. za koaliciju SDU - LDS !!!!
sto ti je izborna godina.... poslije izbora ce se zaboraviti.. jel
Ovo je zato što 80% poslanika u kantonalnoj vladi imaju apartmane po bjelašnici. Prošle zime nije bilo snijega i njihovi skupi \"stanovi\" se nisu mogli iznajmljivati pa su ostali bez \"honorara\". Ove godine izgleda ništa ne propuštaju slučaju. Majku li im, kako li su samo zaradili za apartman od 200 000 KM ?
Svaka vam dala, napokon nesto pametno rade.
Idu izbori pa se svastra sada radi... nikad planine od bjelasnice, nikad hotela na bjelasnici, ista stvar kao i s vlasicem, unakazena planina, pretrpana gradjevinama a liftovi iz srednjeg vijeka... al nije sve tako crno, ipak je tu jahorina a nakon radova na kupresu glede pravljenja novih staza ni on vise nije za odbaciti, cak naprotiv, nove staze su pure extreme :)
jahorina ce uvijek biti bolja osim toga problem bjelasnice je lift a ne staze a hoteli na bjelasnici su ruglo.
eh ovo vec nisu suplje predizborne bajke. a ne price samira silajdzica pravicemo, u planu je, mislili smo i itd. ka i od onog bubala iz mostara o sjevrnom logoru i gradnji. imamo u planu ali cekamo i reakcije gradjana da oni vide komentare i sugestije gradjana pa ce onda poceti. a na te komentare ce cekati samo da izbori prodju pa do narednih ce razmatrati oni pitaju gradjane nsto!?!? kao kad sebi dizu plate sto pitaju gradjane. :):):)
Svaka cast.
jedva cekam, jupiiii