Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, penzije se djelovicno isplacuju, potrosacka korpa je veca od prosjecne plate, zdravstveni sistem se raspada, mladi bjeze kako god mogu a oni tudje pare dijele ljudima koji po zakonu vec imaju nepravednu prednost...... kakva kradja.....
Izgleda da su borci bili samo u Sarajevu ostali poput viteških gradova kao Goražde,Bihać Maglaj,Olovo....neka spavaju u šupama.Eto države.
NI JEDAN BORAC OVO NECE DOBITI, DOBICE SDA UHLJEBI SA SPISKA KOJI SAMO MOGU VIDJETI TI ISTI UHLJEBI PA MAJKU MU KAKO JA NISTA NE DOBI OD TE ARMIJE A 2 GODINE SAM ČAMIO PO ROVOVIMA?
Šehidskim porodicama treba dati. Za ove druge, nisam baš siguran.
Može li spisak tih boraca i uz ime svakog njihov ratni put?? Ili će opet pripadnici Minhenske brigade biti obradovani besplatnim stambenim kvadratima???
Moj otac je borac bez kojeg nije prošla ni jedna bitka i koji je ranjavan više puta na liniji i nikad nije uspio dobit ni invalidninu jer navodno ne postoje dokumenti o tom! (na te papire dobija neki podrumaš iz SDA invalidninu). Trebam li spomenut da još uvjek nije stambeno obezbijeđen zaslugom vašeg profiterskog rata!!! Hoće li moj otac dobit sad makar invalidninu, a o stanu ne smijem ni razmišaljt!
Koja ubleha
možda će opet seferov mali da šta hajruje