Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo jadni, nema granica. Uništićemo sami sebe, ne treba nam Janša.
tacno na godinu jer se to moze platiti
"Nikada nisam uzeo nijednu marku, ja sam pošten čovjek", da bi sada prihvatio krivicu i sporazumno prihvatio godinu zatvora.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma ja,standardno,platit ce tu godinu da ne lezi i eto. Ali zato ko uzme naramak drva da se ne smrzne ce odlezati u zatvoru.
Četvorka je najveća podvala ikad Bošnjacima. SDA je jedina stranka koja može spasiti Bošnjake, Allahova stranka!
Ono za drva kad nismo napravili nerede nikad nece. Strasna sramota.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čekajte jel ovo oni nas za3ebavaju osuđen na 1 godinu a para nigdje na vidiku da vrati ili da mu se oduzme imovina.Još bi nešto reko al muka mi je od ovakvih ne mogu više izvinite.
Sve ove što osude do godinu dana je krivisuđe uzelo lovu. To je kazna koja se može platiti ili na uslov odrediti ili narukvica.
Dobro sam ja onda rekao da mu po glavi i frizuri vidiš da je mutan tip.
Ima li dezurnih analiticara da kroz ovaj slucaj govore o 'kriminalnoj partiji' i drugim epitetima obiljezavaju svoje politicke rivale??
i ako se placa 50 KM umjesto dana zatvora, na 356 dana x 50 KM dodje 18.250,00 KM neka je eto 20.000,00 KM a pokarao sto se zna 50.000,00-100.000,00 KM. Lopovluk je najisplativiji izgleda biznis u BiH.
I on je samo mali točkić u cjelokupnoj i nepoštenoj mašineriji zvanoj BH vlast, čitaj BH mafija.
Popišam se na državu Onaj jadnik za tri metra drva 6 mjeseci .. a ovaj.......
Bolest opasna je zavladala drustvom, nema sistema pravih vrijednosti po kojem bi se trebali voditi, jer ocito je da je rijec "ukrao" kroz vrijeme zamjenjena sa "snasao se", pa sad svi teze ka tome da se "snadju", tj.pronadju pod svaku cijenu, jer ih okruzenje podstice i ohrabruje...🤔
Kakav narod takva vlast. Kako ocekivati da ce neko posten iz ovkvih naroda niknuti?
Ma nije, samo se malo salio
Aljosin drug
50 do 100 hiljada i jedna godina zatvora? Gdje mogu da se prijavim?
Nije nikad marku,sta znas mozda co'j'k posteno zbori..mozda je u eurima
Plati slobodu, i lagano za na plakatima za izbore kroz par godina ko da se ništa nije desilo...
Koja smo mi prodana nacija. Jevali vi se za žak brašna.
Praksa je kod nas da se iz zatvora ide na važne državne pozicije.