Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko ovih Dragana Nikolića ima i odakle naviru više??? U koju god rubriku da zaviriš nađe se po jedan.
A zlocine u Logoru Hrasnica i Silos Tarcin...niko..nisu ni postojali....
Treba ga nac,metak u čelo,i pravda zadovoljena
"Pravda". Bošnjacima je bolje bilo da su organizovali kakvu tajnu policiju koja bi u hodu skidala glave ovim mračnim umovima nego što su se uzdali u krivdu međunarodnih hoštaplera.
Organizovat ce je Bakir Izetbegovic zvani Trezor i Zlatko Lagumdzija poznatiji kao Slucajni Prolaznik. Ako ne oni, onda Suljo Tihic zvani Bavarac, eventualno Haris pripomogne iz Turske, Selimovic iz Ceske, Ceric iz Amerike, Scepo iz Srbije i ostali bosnjacki lideri iz svijeta i sire.
^^ Svaka ti čast za komentar.
gle majmuna Merona šta radi,sad ga počneš vređat reklo bi se da si nacista da si anticionista da si ovo ono...vala Merone pročitah da si bio u Aušvicu ,jedina greška je bila što te tamo nisu uvrstili u onih 6miliona.Toliko zlo sada činiš da ni sam nisi svjestan ,ako je tebi ovo pravda onda je i meni Hit.ler heroj i žalim što vas nisu sve kutarisali,jer ono što su vama radili u Drugom svjetskom ratu ,ti nama sada radiš sve ti mrtvo hebem.....
Petre, ne treba ti rjecnik da shvatis znacenje. Odgovor ces naci u ogledalu.
Sezam--- Petar nema razum :)
Nema ta vasa rijec nikakvo znacenje,to je prazna floskula i apstrakcija,kao npr. "ljudska prava","demokratija","civilno drustvo" i ostale bljuvotine kojima nam svima nekakve NVO ispiraju mozak. Ko jaci tlaci... Uvijek bilo i bice. Nazalost!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos nam se kreteni smiju u lice nakon horora koji su napravili..pljuju po kostima, pisaju po grobnicama, dokle vise? morat ce se vratiti istom mjerom,...mozda nesto shvate..
Lako je biti jaci od staraca, zena i djece. Sto bjezite kad smo naoruzani do zuba. Tad ste pi**ke najvece sto i jeste.
Ovo je bilo za ovog petra pickonju gore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meron je genocidaš kao i genocidni srbi koji ga plaćaju.
Ne zamjeri ali to je zakon ljudi.Sacekaj.Platit ce se sve. 2/3 od 20 godina je puno vremena(iako nedovoljno) ali dobili smo mali dio pravde.Polako.
Hoce li mi neko objasniti sta znaci rijec "genocidas" i u kojem se jeziku spominje? Hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
treba ove smrde na licu mjesta ubijati hebes Haag
A koliko si ih ti pobio dosad? :DDDDD
samo dok ga neko iz logoa ne prepozna na ulici..onda ce mu bit dzenaza..