Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka Srbiji - Nismo mi iz Sarajeva granatirali Beograd, niti smo izvršili genocid u Šapcu. Ciji su tenkovi i jedinice bili u Bosni. Vasi ! Poruka Hrvatskoj : Ne kopirajte Srbe ! Svi smo nastradali zbog fasistickih ideja Milosevica i Tudjmana. Poruka svima : Gradite jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu zajedno sa nama!
@NIVEAbanovanALTUSAM jednom rjecju BOSANSKA :)
Bosna je drzava postenih gradzana BiH (Bosanaca-nekad davno Bosnjaka) bez obzira na vjeru, naciju i ostalo...a ne Srpska, Hrvatska i Muslimanska.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
presudıt Srbıjı za genocıd ı toçka pa hebote svakı treçı vlah je dolazıjo uBosnu vıkendom pljaçko puco ubıjo genocıd çınıjo
Uvjeren sam da će presuda ovoj dvojici potvrditi UZP, međunarodni karakter sukoba i agresiju Srbije na BiH. Zapad je vrlo smišljenoi diplomatski , činjenice od historijskog značaja ostavio za posljednje procese.
Nisam znao da su niški specijalci dolazili iz Čakovca i da su to u stvari debeli Zagorci, a također nisam znao da je Šešelj Vojka četnike skupljao po Splitu i Makarskoj ...???
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
poserem ti se usta
Ti si najveca izdrkotina na Klix-u..Majmune! A, ima vas jos takvih bisera, ovdje..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
komsije jel vas stid. sram da vas bude. poklopite se usima i vi i vasa politika prema BiH. duzni ste nam duboko izvinjenje i ucenje male djece da ste pocinili zvlocin i da je to jako lose. da je to bio fashisticki i genocidni pokret koji se ne smije ponoviti. otprilike kao u njemackoj nakon drugogo svjetskog rata. najgore sto vasa politika utice na BiH i razara je iznutra. kada bi vi promjenili politiku situacija u BiH bi se smirila zauvijek.
Ovo Srbijansko potkivanje da se ne otkrije kako je Srbija bila umjesana time sto su po tehnici uvezivali svoje trupe za VRSom moze se okrenuti i protiv Srbije. Kao kad neko pokusa da zataska svoj zlocin lijepeci ga na nekog drugog. Mada Hrvati nisu ni blizu toliko bili mudri da prikrivaju vezu izmedju HVO i Hrvatske.
tačnije, ovaj sud na svoj neki čudan način pravi zaključak, Srbija je napravila agresiju na BiH, a Hrvatska je to pokušala da iskoristi
@katonix2 .. ti si neki negativac? .. ja govorim, da je sud na neki svoj čudan način ustanovio istinu
Rat u BiH nikada nije bio rat naroda nego rat drzava od kojih su neke politicki bile oblikovane manje ili vise nacionalizmom i fasizmom. BiH je bila za njih legitimna meta za ostvarivanje svojih extremnih velikodrzavnih ideala. Raspadu Jugoslavijs kumovao je nacionalizam koji je kasnije usao u sve pore drustva, postao extremniji i nije birao nacin za povecanje svoje vlasti ili opstanak na istoj.
Dokaz agresije Srbije na BiH! To Haže, mori fašiste!
nea sanse
@glavni_baja Ma jarane, otresli su ustaše - članove NATO-a, da ne otresu Putinove guzne priljepke.
halo!! ja sam ratovo protiv SRBIJANSKE VOJSKE, REZERVISTA,MILICIJE, DOBROVOLJACA .. pa nisam ja to izmislio!!!
jest pisalo im na celu i ko su i odakle su...
@glavni_baja .. pisalo je na matrikulama, knjižicama, a i sami su priznavali kad ih se pohvata .. moj jarane, nisi bio tu, ne znaš ..
Arkan: "Najteže je bilo na Čeliću!"
To Haški sude. Šalji genocidaše gdje im je i mjesto, u zatvor iza rešetaka!
@ciznaBeg kmŕeeeeeeeeeee