Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da je prošla ona moja tona bijelog i dvije žutog.
cuj iznenadili se! pa raja i kupuje drogu od murije jer je jeftinija nego kod dilera. to zna i malo dijete
naravno da je ovo denis hodzic,bivsi pripadnik fup-a,koji je meni zapalio automobil pa se skoro izvukao radi svojih veza u mupu,,to je nasa stvarna drzava,,u policiji sve posteni,ko bi rekao.krv sam propisala dok sam dokazivala da je on bio narucilac paljevine mog auta,,samo zato sto sam ja obican gradjanin,a on kao neki drot,,cudi me i sada da je ovo objavljeno,,da nije hodzic preko svog amidje dragog i ovo zataskao...
Nedostaje im 320 grama, tj. trebalo je biti 8 kila u 16 paketa po pola kilograma. Oni su zaplijenili 320 grama manje od toga što je 7 kila i 680 grama. To je u prosjeku 20 grama po paketu što nije primjetna količina u odnosu na 500 grama. Policija to onda fino mazne, zapiše i preprodaje
Gotovo sve službe u svijetu rade na dobijanju podataka i tako otkrivaju te rabote. Kako bi to drugačije izgledalo?
Vazno je biti Bosnjak svercer droge
Tvoja mama, sestra i kćerka upravo se pobiše oko toga u čije grlo ću svršiti pa sam im podijelio ravnomjerno, da sve budu zadovoljne.
Slazem se u potpunosti. Otkrivaju samo one za koje dobiju dojavu!
Sve ove lopove, treba staviti na goli otok !!! PS: I am back :) !!!
Nikad to oni nebi otkrili da ga neko nije izdao,
Sto H.D ???? Nije maloljetnik a PAO je upravo zato ejr je bivsi pripadnik FUP-a. Sadasnji ne PADAJU :-) a u tom FUP-u kriminalaca ne fali. Ko je pratio sta je pricao Zoran Cegar i koga je sve optuzivao, zasto je trazio provjeru svih diploma u FUP-u i testiranje kadrova na droge, koga je prozvao za gubljenje FUP-ovih vozila na kocki itd itd itd znace o cemu govorim.
jel ovodenis glavonja opet hekn'o?
Gledaj kakavo sve s..m.eće nas treba da stiti...
@ 24% pozdravi mamu vlashino
Boze skandal, pa zar policija to radi? Svasta!!!
Da mi je ovo 600 grama bio bi zadovoljan hehehe :D