Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Angela je njega dovela a CDU i HDZ su sestrinske stranke !
Ovaj lik gosp Roth... svaka mu je na mjestu, zarez tacka sveee
Niko ne reaguje na temeljito uništavanje države već 30 godina, ali ako se spriječe mahinacije tipa Edim Fejzić, uzdanica u Domu naroda svih 24 Hrvata iz Goražda, stigne se i do protesta za "spas države"
ArtiljerijaBosanska Valja "nam" samo Komšić, Željko Komšić. Svaki njegov mandat u Predsjedništvu donosi spektakularni napredak svih građana. Trenutno svi uživamo u nametanju Schmidtove odluke, što je još jedno Komšićevo grandiozno postignuće.
Tomica Matović ili ko god od hrvata u BPK je nebulozno. Nije dom naroda mjesna zajednica da izabeani bude biran između 24 stanovnika.
Ovo mi mirise na dogovor izmedju SDA jer znaju da gube na izborima i HDZ da oni kao ne budu mogli praviti blokade ni na jednom nivou vlasti. Pa poslije izbora, svakako i SDA i HDZ gube, nema vise nikakvih dilova u drzavi. Za ovo je najvise kriv Izetbegovic i SDA pa onda Covic i HDZ. Jedino rijesenje, SVEOPSTI PROTESTI.
Ako se to desi….zna se sta nam je ciniti, SVEOPSTI PROTESTI, sve poditi i sve blokirati jer, dosta nam je unistena proslost a sada zele da nam zabetoniraju buducnost. Ljudi, SVEOPSTI PRTESTI su jedino rijesenje.
I opet izaberite Hrvatima predstavnika - to će vam puno pomoći. 😎
Supervizor za Zepce, istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Palmer i Sattler odlučuju kad se lokalci ne mogu dogovoriti. Prvo iskrastilizuju ko najviše koči i podvaljuje i onda donesu zakon protiv takvih
schmidt sad lafo turista zna on sta radi ne moze sejdo i fejza iz bihaca i gorazda biti hrvati u kantonu ima ti jos rupa u izborima u prnjavoru s 50 glasova ukrajinci su prosli u skupstinu a bosnjaci s 450 nisu prosli cenzus
Debilizam sa upornim biranjem Komšića će nas na kraju možda skupo koštati. Eto kako je Komšić u predsjedništvu, život mi se baš puno popravio.
Koje licemjerje političkih prvaka većinskog naroda oko ovog pitanja a i oko Visokog predstavnika..Tu niti se drži niti do vjere niti do ljudstva.Kad je Visoki donosio odluke koje su išle u korist njih , muk .U stvari koliko je odluka Visokog išlo kontra njih , jel zna tko?Nek mi navede.Fuj, koji gnoj.
Nije mi jasno da se narod toliko sekira ko će sjediti u predsjedništvu. Isto ko da niko nema svojih ličnih problema. Zaboli me kurko, hoće li to biti Komšić, Čović ili neko treći.
SAMO IM NAMETNI ŠTO BOLJI ZAKON PROTIV KORUPCIJE PA ĆEMO SVI PRODISATI
ovaj doso da ostri k.c na probosanskoj populaciji jer zna da ce reakcija bosnjaka biti blaga merhametli.
Do juce nasi vrli bosnjaci i Klix novinarcici u zvijezde kuvali Smita, sad protiv njega, sta ti je nametnuta politika mati draga
Ote bonske ovlasti treba opet ukloniti ako se ne koriste u tačne svrhe. Najbolje i ukloniti i Schmidta jer razgovora sa ljudima koji blokiraju državu i hoće da im daje prava i moć koja se ne mogu ni u evropskoj uniji dobiti.
Same pi... ce kod nas. Niko nista ne radi. Samo prijete, pa se izgube, pa zastrasuju itd...
Nije Evropski sud ispred ustavnog i Dejtona 😂