Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.kraljevskaporodica.ba
BOSANSKI BROD .............uvijek bio i ostao
sad smo svi strucnjaci u jezickim podvarijantama, a korupcija u svim segmentima drustva nam je u drugom planu. ovi mrzitelji svega srpskog, bosanskog i tako to - razlog zasto se zvao/zove bosanski brod, je cisto geografske i prakticne prirode. grad je podjeljen na dva dijela, na dvije razlicite obale. svasvim je normalno da ce ljudi zvati jednu stranu "slavonska", a drugu "bosanska", te tako i dio grada. jadna je ta zemlja, a mi smo jos jadniji sa ovakvim mozgovima.
Znaci ne pika se kako se zove,pa sami odlucujemo.dobro. BiH-VJESTACKA I.Z.D.R.K.O.T.I.N.A Bosnjaci-M.USLIMANI ili PO.TURICE Foca-SRBINJE Pa kad se ne pika vise,da nastavimo
@bosanski,onda i mi srbi sluzbeno u svim aspektima drustveno-politickog zivota moramo vas bosnjake zvati muslimanima jer kako se ti odnosis prema drugima tako se i drugi odnose prema tebi.
onako iz znatizelje - a znas li odakle dolazi to "bec"?
BOSANSKI BROD .............uvijek bio i ostao
Na bosanskom jeziku se za Wien kaže Beč. Isto tako grad ovog načelnika zovemo BOSANSKI BROD i tako će ostati do sudnjeg dana!
Kad će početi sudski procesi za neke premijere kantona koji su poznati po ovome?
sad dok sjedi u zatvoru, pita se covjek "pa kuda bas mene od tolikih postenjacina"
Grad se zove BROD nema tu ni b od bosanskog,zivite u iluzijama. Svugdje u BRODU na znacima,u opstini pise kako se grad ispravno zove-BROD!
Boasanskog nekad bilo i nikad više