Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima trenutno u OV Zdići čovjek iz SDP-a veoma sposoban,obrazovan i aktivan vijećnik kakvog odavno nije bilo u gradu i idealan je kandidat za Gradonačelnika,samo ima jednu manu-nije podguzna muha Nikšića,Karajbića i inih levata koji su sahranili tu stranku.Ovaj uhljeb će vjerovatno i biti kandidovan ali će proći kao i mnogi podobni prije njega,žrtvovan od vlastitih pajdaša.
Ovaj momak je kandidat samo iz razloga što je familijarno povezan sa Elvirom Karajbićem. Isti taj Karajbić godinama na pozicije gura osobe iz svoje porodice i drži SDP Zavidovići kao privatno vlasništvo. SDP Zavidovići ima mlađeg i mnogo sposobnijeg člana u Gradskom vijeću!
Kad je policija pohapsila 20 policajaca u Kaknju odmah poslije toga su ga smijenili ministra policije. Čudno Ima li kakvih vijesti u vezi toga
Konačno neko mlad i obrazovan. I Sdp počeo da uči na vlastitim greškama. Sretno dečko
SDP treba ukinuti