Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od ljepsi projekta sto se ikad dogodio u BiH. Normalne ljude afektira smrt ili ubistvo drugog covjeka, i vako mir se uvjek treba promovisati.
Dok se god postrojavaju Cetnici, velicaju Ustase, Handzari, mnoze vehabije tesko je mir ocekivati, ko se ispalio odavde na vrijeme blago mu se.
@mariijuana zapravo je bolje da se postrojavaju. Zamisli da im zabraniš, učinio bi ih opet mučenicima. Ovako se mogu materi postrojavat, samo je problem što to neko želi medijski popratit da isplaši jadni narod.
Ah, upravo ono što nam je falilo. Još malo punite mozgove mladima o užasima rata, nemojmo se nikad pomjerit sa mrtve tačke. "Djeci želimo prenijeti strašno iskustvo rata". Pa mamicu vam maloumnu.
Trebali su im drzat predavanja o ratu ovi nasi politicari,pa bi djeca shvatila da se u ratu mozes grandiozno obogatiti.