Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pravda, dobro pitanje, evo par ideja: - ravnogorski pokret POD BR.1 nije izvodio nikakva, a pogotovo ne NELEGALNA bojeva gadjanja ili vjezbe ikad na ovim prostorima u zadnjih 20ak godina. - \"chetnicima\" nikad nije palo na pamet da odstrane seosku skolu iz regularnog sk.sistema i uvedu npr. nastavni program Bjelorusije. - chetnici nose hlace, kao svi normalni ljudi, koje ne izgledaju kao da su im malene :)
Ovom političkom fosilu izgleda ponestalo para koje je prije pokrao pa sad bi nazad u politiku da još malo hapa, čuli njega on nesto novo da ponudi , on istrošeni kurton, svasta!
Malo prerađene misli Meše Selimovića, jel tako?
Tri najveća poroka: 1. Alkohol 2. Droga 3. Vlast Sa ova prva dva poroka se može i skinuti, ali sa trećeg još niko nije
nije Srbin, a najmanje covjek...to je licemjer svjetskih razmjera, nevjernik,lopov, kriminalac par exelans, ,,i nestalo para onih sto ih nije zaradio,pa opet u politiku, da mu narod kupije jahte i stanove. Moze ako ima budala.
zasto neurade isto sa cetnickom porekretu ravnve gore kao sto su uradili sa vehabijama?
sta ces ti l o p o v e j a d o a n o v stvoriti novo...Idi i o b j e s i se jer tebe i SDS-b a g r u proklinju srpska mladost i starost i srpski g r o b o v i... Na k r v i sopstvenog naroda izgradio si svoje carstvo, i z d aj n i c e..
\"jedini nacin da se dodje do sredstava iz ekonomske unije je kroz BiH\" ...zar to nije tipicno za partije iz RS-a pa cak i federacije..zato se palamudi o nekim paketima i podjelama na razne cjeline,sve u cilju grabljenja sebi. Srbske stranke znaju da samo kroz BiH mogu doci do financija..jedini problem je da ne zele odgovarati nikome, barem jos sljedeca dva mandata