Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živ bio Generale! ⚜️⚜️🇧🇦🇧🇦🇧🇦
xrko dabogda zlocince
http://xvijesti.com/2018/04/28/razgovor-za-posao/
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prijatno ti bilo u bolnici ko onoj dvojici sto si ih gole skinuo i na haubi vozao kroz svjetinu, ili onom iz Kladuse sto si naredio da ga streljaju na licu mjesta. I jos se slikao delija, kao on reziser, reziser ratnog zlocina.
Kako ih je karo u mali mozak legenda Dudak. Da je njemu bilo dati dovoljno oruzja i logistike ocistio bi Balkan od fasisticke kopiladi za godinu.
Prepisuje od bivšeg komadanta iz jna 91.
Generale, zelim ti od srca brz oporavak! I siguran sam da ces uz Boziju pomoc sa lahkocom prevladati zdravstvene probleme i izaci jos jaci, bas kao sto si iz svih svojih bitaka izazio kao pobjednik!
Drzi se Generale nas i brzo nam ozdravi ako Bog da !
stigla ga bozja kazna, kad vec nece ovozemaljska!
NEDAJ SE GENERALE.TI SI JAKI I LJUTI KRAJISNIK KOME NI G4ANATE NI ZOLJE NISU NISTA MOGLE PA CE SE I OVO AKO BOGDA ZAVRSITI DOBRO. POKAZAO SI NEDAVNO SVOJ GENERALSKI PONOS SA KAPUTOM PREKO RUKE U STILU DZENTLMENA USETAO U SIPU.Nisi se skrivao po misijim rupama,pustao cupe i bradu ili ubijao mlade vojnike po kasarnama da spasis svoju sranu guzicu kao sto su AGRESORI cinili koji se sad otezu po EU kazamatima
Sve heroji na baterije. Cim treba odgovornost, odmah se useru i razbole. Dudakovic je zadnji, a prije njega mnogi. Stanite uspravne glave i branite svoja stajalista pederi.
Ne boj se grade mladosti mi moje dok na braniku tvoji sinovi stoje... ZIV BIO GENERALE ZAJEDNO SA SVOJOM PORODICOM !!!
Iskrivio mu se vrat cekajuci HV da ga oslobodi od neprijatelja..nije on nikakav heroj nek mi samo neko kaze njegove pobjede a to sto je puno naroda poginulo pod njegovim zapovijedanjem to je samo njihovo neznanje i njihovo velicanje onoga koji im je mazo oci..ratni zlocinac je i treba da odgovara za ubojstvo generala Santica i vojnika zapadna Bosna..kakav je to heroj koji zarobljene vojnike ubija..
je li to onaj general sto se krivio da su srbi dosli do bolnice u Bihacu, aha ako je to taj prava junacina i mnogo dobar general
БЛЕФИРА ДА СЕ ИЗВУЧЕ. НЕЋЕ МОЋИ!
General i heroj Atif Dudaković nema potrebe da bježi, da se skriva, pušta kose i brade i mijenja imena. Takođe nema potrebe da i bježi putem samoubistva. Moralni ne bježe od pravde
Moze li mi samo neko reci kako nsm je general Sratko ?
@harun.hodzic.35 Mogu ja da ti kažem da je đeneral za života zaslužio Carstvo nebesko i vjenac vječite slave u svom narodu a ti i tvoji ćete ostati mravi u zelenoj travi!!!
Srbi smrde
Crkotina....
Ovo smrdi pa vi udarajte po minusima.