Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljan!! ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
ALLAHU EKBER
Uvijek su naši heroji a njihovi zlikovci!Sreća pa ima jedno drugo računovodstvo gdje svi dodju na red!
RIP Zaim Imamovic
normalno da je oslobodjen , nismo mi genocidasi zna se ko je đikan ko je ponosni ljiljan.
Svi su Vaši heroji a ostali su zločinci. Zato što je vaše sudstvo. Okrenuće se i to pa ćete i vi odgovarati za zločine na Srbima i Hrvatima.
@maksim tako je, naši su heroji, srbi su zločinci, genocidaši, mitomani, lažovi... stidi se što si srbin! Genocidaš! Silovatelj! Bošnjaci mogu uzdignutih glava da hodaju, heroj do heroja!
džaba sud i sudovi...znamo se mi ...
malo nesto srbadije da puca minuse,bacili ga na noleta pa nemaju vise snage
To komandante nasssss!!!
Masovna grobnica u Višegradu koja je otkrivena 24 godine nakon rata zahvaljujući jednom od velikog broja počinitelja zločina. Nije jasno šta je i ovaj čekao toliko vremena, ali je jasno kakav je to narod. I šute i dalje o lokacijama masovnih grobnica. Cijela RS je ustvari prekrivena grobnicama nedužnih ljudi!
@Smederevac seljacicu prvi bosanski rijecnik kad je napisa a kad srpski znas li?
Bravo odbrana😁
Dovoljni je vidjeti čije se kosti pronalaze u Višegradu jesu li Bošnjačke ili Četničke...zna se koje oduzimao nevinom narodu čak i lovačke puške pa sa Niškim korpusom ubijao, klao itd.. Sve već ima napisano i oni znaju sami ali bježe od istine...
Ovi nji'ovi koma'danti stvarno dobri. Nejma nikakvije' dokaza a nemore ni napakovat.
Toliko o nasem tuzilastvu i ustasko-cetnickom projektu da izjednace ARBiH sa agresorom i genocidasima!!! Da se hoce zaratit da protjeramo govna iz ove zemlje i da se stane ovom ludilu i kriminalu.
Srbi su genocidan narod! Pojedinci koji to nisu, oni su izuzetak!
Čuj ratni zločini nad Srbima u Višegradu. Ovo nešto kao npr da su nacisti sudili poljskom židovu za zločine protiv čovječnosti