Komentari (468)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vodite ga odmah u Banja Luku.Pa će te imat jos jednog Nemanju.A tome lopovaci je bolje da bježi iz Bihaća,ako se Tigar napije neće mu biti donro
prava srbenda, ljubi se tri puta hahahaha ala ga preobratise :D
Podraska Lipovaci iz VK...vehabije na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da je spc normalna crkva, to bi bila cast. Ali kada ti orden da neko ko otvoreno podrzava genocid i ratne zločince, i na orden, i na onog ko ga je dao, a i na onog ko ga je primio, se možeš samo popišati
ovo je toliko ispred sadasnjeg vremena a poceo je lov na vjestice ... Hamdiji svaka cast ...veliki covjek istorija ce to pokazati
Dao bi da mu dodik i kecevenda djete jebu i krste u isto vrijeme samo da se izvuce robije. Jefniti kriminalac, koji se napljackao da se mogu romani pisati. Inace napravio neleganu crkvu na muslimanskoj zemlji, gruntovno ne rjesenoj. U Bihacu pravoslavci nikad nisu napravili crkvu. U Pritoci su napravili Turci, a ovu u Bihacu Hamdija i SDP gamad.
amdija lipovača - zemlja za sve vas!
SDP=SDA=SBB=DF
@Opus3 Miran papak!
Ovo miriše na neku provalu Nemanje K i Milokrada D.
Kako se zove osoba (ne mogu ga nazvati covjekom, jer to nije) koja prima orden od onoga ko negira genocid u Srebrenici, recimo?
misliš da je njega, a i ostale, briga za ljude pobijene prije 25 godina? nije njih briga ni za rođenu mater, jer da jest poslušali bi je u vezi moralnih pitanja.
ovo nisu istine :)
Eto sad je odlikovan uz Ratka Mladica, Radovana Karadzica, bas ti stoji to odlikovanje.
Balija, al nek se sad druzi sa dodikom, mozda ce zajedno u prdekanu poslije izbora !!!
Hamdija Lipivaca je vec nekoliko godina na platnom spisku firme INTEGRAL iz Banjaluke. Firma je u vlasnistvu Dodikovog kuma. Lipovaca je po svoj prilici u sluzbi velikosrpske politike.
VELIKA JE GRESKA SRPSKE CRKVE I DRZAVE, STO SRBE ISLAMSKE VJERE NIJE PRIHVATILA KAO SRBE, MISLECI DA CE KROZ PROCES OSLOBADJANJA OD TURSKE ONI PONOVO POSTATI PRAVOSLAVCI, STO SU I BILI. A ONI SU SVI U 19. VIJEKU ZNALI SVOJE PORIJEKLO, NEKI SU GA DANAS ZAGUBILI, ALI VECINA DANSNJIH BOSNJAKA ZNA DA SU SRBI PORIJEKLOM. U OSTALOM, DOVOLJNO JE VIDITI REAKCIJU HAMDIJE LIPOVACE, I BICE SVAKOM JASNO. OVAKO NESTO NE MOZE RADITI NEKO, KO U DUBINI DUSE NE ZNA DA JE SRBIN PORIJEKLOM.
Ne razumijem negativne komentare, ne budite zatucani do bola.
Vijesti iz zemlje. Popovi poštrcali Hamdiju SDP-ovca.
Poznam Hamdiju, dosta dugo, i to kao velikog smrada i ghovno od čovjeka !