Komentari (648)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HV=HVO danas i zvanicno.
Reagujes kao da je to bila dobro cuvana drzavna tajna. Jasno da je tzv. HVO bio sastavnica HV-a, i nezdravo je misliti da su bosanski katolici sposobni organizovati bilo sta, pogotovo ucinkovitu vojnu formaciju.
@SvetiJuraj , budi barem malo korektan i ne seri ,
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
zadnja rečenica : "desetericu" ... jel se tako sad kaže ili je tekstopisac dobio posao preko štele
@Ismailji Drugi put idu zajedno Srbi i Hrvati.
Sad je ispravno "petericu, sestericu" itd... Kao sto je ispravno "izici".
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Agresija i zelja za podjelom BiH raspirujuci nacionalnu i vjersku mrznju. Srbija i Hrvatska su agresori na BIH bili i ostali......zato se moramo distancirati od oba...
Hrvatska je htjela cjelovitu Bosnu to nije sporno ali Ustasku do Drine,a mi smo mislili da su iskreni pa iz pocetka zajedno nastupali i vezali zastave.Ko vjeruje latinima tesko njemu.
Nemaju više kuda ni Hrvati ni Srbi. Bošnjaci nisu napali ni Hrvatsku, a ni Srbiju! Mic po mic istina izlazi na vidjelo u Hagu. Kod kuće se moraju pokazati ko je učinio manje zločine . Vodi se puno istraga, a nema više Bošnjaka da ih potroše. Fiički ih nema!
Hrvati su cvijeće srBskog naroda; pogotovo u Posavini.
Cuj babo ustasa castan i posten provala stoljeca dje to ima ba.Ustasa ostaje ustasa,isto scetnik ostaje scetnik.
@SvetiJuraj - tačno! Takođe Bošnjak je bio Bošnjak i ostao Bošnjak!
ZNACI,OTVORENO PRIZNAJU DA SU IMALI VOJSKU NA NASOJ ZEMLJI, MADA SU TO ZNALE I PTICE NA GRANI. PA STA CEKAJU NASE INSTITUCIJE. DA USTASE PODIGNU TUZBU,SAMI PRITIV SEBE.
PROTIV.
@SvetiJuraj Imali vojsku na teritoriji drzave Bosne i Hercegovine. JEL TI SADA JASNIJE. Bez da ju je iko pozvao. ZNACI,KLASICNA AGRESIJA.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svako malo izađe neka informacija kao fol nova, a sve to je nama Srbima dobro poznato još od 1991-1992. Te priznanje CIA operativca kako je plaćano muslimanima i hrvatima nacionalistima da raspiriju mržnju, te kako je Tuđman uz znanje Tita i Bakarića još 1970-ih hodao po svijetu i pripremao teren, te kako je Clinton sa Alijom dogovorio masakr 5000 srebreničana u zamjenu za Nato intervenciju, te kako je pred Markale Cerić Aliji rekao "svaki dan nas gine 50-70 i to niko ne zna...
PK - ne budali!
Vrijeme je hrabrih vitezova, bogatih trgovaca, uglađenih dama i moćnih vladara. Iskusite život u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni! http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
Javna tajna, ali sada i zvanicno. Bravo.
@dillbear jasno nam kakvi su srbski oficiri bili,a bili su jedno obično smeće
Bosna je pukla definiitvno kad je dozvolila da se ratni zlocini izjednace Agresija -sa Odbranom zemlje u isti ravan!! To nema nigdje na svijetu samo kod nas.nek nam je dragi bog na pomoci.Ocigledno se isplati biit agresor,Primjer Srbija.
ne razumiješ i hvo je agresorska vojska kao i vrs
hah dobri su.ovo prebacivanje krivnje, na kraju niko nije kriv a ovi sto jesu ne mozes im nista..zanimlkivo
Zaista nemogu da shvatim srbe,ajd sto pobise nas,a kako da poubijase i svoje kad su ustase tako casne i postene.Po ovome srbi su odgovorni za licna ubistva svog naroda.
objektivno, samo je smrt spriječila tudjmanada na završi u hagu
Sve se ovo znalo. Sto ne date da se komentarise Bozo Vreco? Sve sloboda medija, ljudska prava....a ne date komentare na Bozu.
Vama(sarajlijams😡