Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ili je peh nevidjeni ili je lazna vijest ,u bosni svako javno preduzece je porodicna firma od predsjednistva ,suda ,policije , po ovom zakono onda bi svi bili u zatvoru jer 99.9% ljudi je preko stele ili porodicne veze do posla doslo
''Zagrebite'' samo zapošljavanja koja imaju veze sa članovima'' velikog vođe ,riđobra-GA dog, članova Predsjedništva., starih Mladih muslimana, mladih Mladih muslimana, Glavnog odbora, savjeta i pomočnih tijela SDA, naravno i pogodovanje kod dobijanja poslova na tkzv. tenderima.
Koliko je plata od tad do danas supruga primila, dok je trajao maratonski sudski proces? Kod nas ovakve stvari na sudu traju najmanje 2 godine
Sdaaaa demokratiijaaa, sdaaaa ljudska praaavaa svaaa, sdaaa nepotiizaam i kooruupcijaaa. Eeee moj Alija a.r., u sta ti sincina pretvori stranku.
Asime, spasi me
Asima u vijece ministara!
Tako mu i treba, fino sam mu govorio da primi moju!
Vuk pojeo magarca, radi ko kako hoce i sta hoce. Ako nisi rodjak, rodica, supruga, paralija ili sta vec nema te nigdje!
neiskusan...zna se kako se zaposljava preko veze...
Nije znao šta ga čeka, inaçe ne bi. Pošten čoek.
Sad kad se sjebe čovjek, ko svi ovako rade što mene ni kriva ni dužna...
Šta radi HDZ i SDA u HNK samo po tom pitanju,, zatvor u Mostaru nema kapacitete da ih primi.
Koji uzoran odnos prema kolegama. 😒
Ima pravde, kad tad stigne svakoga