Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ijedan sudija i tužilac u ovoj poganoj i pokvarenoj zemlji da ga se ne može potkupiti za 500 maraka. Pa jade onaj jadni koji mu nisi produžio mjere zabrane, bijedo ona ljudska i odvratna. Čovjek ti zagadi pola zemlje izazove ekološku katastrofu i potkupi te za siću. Fuj kretenu jedan stidiš li se svoje djece?
Nadjete ga u Indiji negdje..nema ih puno ..
A koje djubre je dovelo ovu pogan ..? Taj se sada davi .... ☝️ ma tresla se gora rodio se mis !
ma nije pobjego eno ga u Bihacu
Ja mislio Srbin, kad sam vidio sliku.
Ovo je sve dogovoreno i isplanirano od SDA. Velike pare se izvlace iz Gikila i indijac je mogao svasta ispricati. Pitanje je da li je uopste ziv.
i opet kazu da sejdic i finci nemaju prava
Sudstvo i tuzilastvo je najkorumpiraniji segment drustva. Ovo je po ko zna koji put odradjeno po istom receptu. Privedu, oslobode da se brani sa slobode i onda slijedeca vijest je da nije dostupan organima gonjenja. Taj indijac se nije trebao pustiti na slobodu jer je ocito bilo da postoji velika sansa za bijeg. Ko je odgovoran?
otiš'o skupljati aluminij
minirati, srušiti, poravnati, nasuti, posaditi, sačekati 100 godina, koristiti...
E vidi mu ocoju, tacno zna da truje narod i nije ga briga...
Sada objave potjernicu za njim kad znaju da je sigurno pobjegao. GIKIL problem godinama. Taj Indijac je bio tu da ga se ranije uhapsi. Uzeo je šta je mislio. Sada će stati ta firma i ljudi će ostati bez hljeba.
Pravda za Garavog ..
Pobjegao,kako,pa pobjegao,pa kako pobjegao,pa lako pobjegao,pobjegao
Indijci su prljavi ko i Bosnje
Hvatajte Mittala na vakat.