Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispijajte vi kafe po kafanama i baštama, gađajte se selfijima i hvalite novim samsungom S6 Edge sa kojim čekate dzabni WiFi ,sa dzabnom tramvajskom kartom, 1,5 KM u džepu! Vidite da je svima odlično 😢
Svi prešli u DF,kontali da će ući u vlast,falilo im para,tako da su sada svi razočarani. Željko i njegov DF,nikad više ovako neće proci na izborima,imao je priliku koju nije iskoristio,a pošteno kao političar je nula,nema on pojma.
Nemoj da mi ovo dvoje grabeđija, ogade DF, glasao sam za Komšu, a mislim da se i on sa ovo dvoje ne bi saglasio.
Pitanje Klix-u: Gdje vam je članak o povratku Sifeta Pozića u predsjedništvo DF_a? Ukinuste ga? Isti ste kao svi, baš svi u politici!
Hajd svi ruku na srce pa reciti ko bi se u ovo vrijeme odreko 2000 km mjesečno ako su i drugi svi ovo primali. Negooo j..... mater onom ko izmisli ovaj lopovlukk . Zar nije dosta što 4 godine imaju ministarske plate,šofere,nadnice za putovanja;službena auta i druge pogodnosti ma..... vam lihvarsku vise parazitiiiiiiiiiiiiiiii političkiiiiiiiiiii
ne znam čemu čuđenje i iznenađenje na ovu vijest...politikom se danas bavi samo fukara i šljam koji ne može da živi od svog rada, već od tuđeg znoja i preko tuđih leđa...nema u BiH pravog političara ni u crtanom filmu
Bijeli hljeb... da ti političari samo znaju da mogu uvesti i "Životna Premija" model, a da bi narod i dalje kao ovce šutio. "Životna Premija" - svaki politički kadar na funkciji ima pravo nakon završetka mandata na milion KM, jer zaslužio je to borbom za našu zelju! Može i više od milion...
Hoće bijelog hljeba preko pogače... :)
Zašto nikad ne pistavimo pitanje tko je izglasao ovakve nakaradne zakone i tko je izabrao takve "glasače" zakona ... Pobunimo se tek onda kad pijedinci požele "ostvariti svoje pravo" . . .
Sve bajni političari i "borci" za dobro građana BiH. SRAMOTA!
Da Bog da ne imali za hljeba
Oni su glasovima Bosnjaka dosli na vlast...imaju i pravo ...
lopovima nigdje kraja...fuj gadovi
Kad čovjek kaže da su svi isti dobije salvu uvreda. Ja bi otišao dalje i rekao, ovi političari su isti ko narod iz kojeg su potekli. Svi nešto pričaju ovaki naki a da su na njihovim pozicijama radili bi sve isto.
Vi stvarno ne citate. Lijepo pise "bivsi DF-ovi kadrovi". Mislim svakako su sva ista govna ali je smijsno da lajete na nekoga ko potrosi par hiljada za skijanje, a ne lajete po ovim sto milione obrcu. Skontajte samo ko je na vlasti od rata jos, a kolike su penzije, koliki su doprinosi... Lajte malo po svima, a ne samo po nekome sto vam plasiraju kao lopove.
Jel bijeli za udrobit i umocit ?
Jel bijeli za udrobit i umocit ?