Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@PP INDICIJE ? Eee... Kad sam ja bio momak Ha Ha Ha Ha Pratim postave po portalima Recimo Ovako Po tvojim postavima, tvom pisanju Popij \"brlju\" (jednu/dvije) tek toliko da se malo opustis Da pustis mozak na pasu Nestat ce \"indicije\" Doci ce trebe same
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Robinson-Generali-UN-tvrde-da-je-Markale-granatirala-Armija-BiH-86220.html
@PP Dosta mi je rata, politike Je6es li sto ili samo ispunjavas bracne obveze
@hmadija Da je vama bilo do HOS-a nebi ubili pukovnike u Cazinu i Kaknju
da je barem Blaž ostao živ. ne bi bilo Smrdske danas. a smeta HOS onima poput čovića, srpskim špijunima. Bošnjaci i Hrvati su braća!
@PP Prijevod postava Cifuti/stoka/zidovi
E ovdje se bez griznje savjesti moze reci \"BAL_IJA\". Mamu li mu vazda...
8 godina zatvora za ovog ustašu?Objesiti ga treba!HOS - HSP = nacisti!
Zivjelo bratstvo hrvatsko-bosnjacko ! Zivjela BIH !
Pa i ovaj Mirsad se borio za treći koji smo na prevaru izgubili. Ajmo bosno svi za Treći!
Hehe pa HOS-je bio pod zapovjednistvom ABiH, HOS-ov zapovjednik je dobio odličije od Alije Zlatni ljiljan, i naposljetku HOS je HSP-ova vojska. A HSP koji i danas se diči s HOS-om je u vlasti!!!!! HSP=HOS=nazi
#**/¤#§*/##*
@sisis Pa dobro sha odma pravis frku ba, bar im se slicno zavrsava prezime na AK - Repak, Tusevljak....ko da je bitno, ovo ti je Sarajevo-X, dobro je da smo uopste objavili vijest iako govori o bosnjackim zlocinicima, sta hosh vise bolan.
Pa na fotografiji nije Repak, nego Simo Tusevljak
Eeeeee, Mitac jesi glup. Hebo te HOS, SIS i hrvatska politika. U 100 vira za sto lira.