Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mjesec rata 5 maraka :O babo moj sta si sebi dozvolio
Od svih prevara koje sam vidio u životu ovo je jedina koja je jednoglasno usvojena.
prelivanje iz jednog u drugi budzet.
država je bez plana. Treba podržati otvaranje mini firmi i subvencionirani izvoz (na foru, jer EU to ne da, a sami rade). Digitalizacija SVEGA, i 90 uhljeba iz administracie rastjerat da idu sami otvarat svoje mini biznise. Imao bih ja jos 100 savjeta, al mrsko mi pisat, jer od pisanje nema fajde.
9 godina borbe + 4 godine borbe u ratu = 5 KM mjesečno. Nema šta, borba se isplatila.
Povoljniji uslovi i prioritet pri zapošljavanju ? Povoljniji uslovi za šta ? Prioritet gdje ? U privatnoj firmi ? Joj zakona , ojojjjoj ojojoj
Borci ne traze platu nego pomoc. -Rat se placa placenicima a isplati laznim patriotama. Ako ratni veterani zive kao psi, na celu patriotizma su hijene. Kako god da, danas, ispoljavate svoj patriotizam, istovremeno se odredjujete prema psima i hijenama. Do vas je!
Mjesec rata 5 KM, liječenje kod Fikre u Čelebićima (i to samo probrani),..... koja ubleha .....
5 maraka 30 dana rata a u ti 30 dana mozeš se 10 puta usrat od straha. JBT koji štres za 5 maraka
Izglasali uhljebi preko leđa radnika i malih poduzetnika, umjesto od sredstava koja koriste za finansiranje silnih boračkih udruženja, al' đe će na udruženja kad im je to bitna glasačka baza, moraju se konji namiriti...
Allahu dragi ovih bolesnika.
Mene samo interesuje šta će biti kad ne bude više para za sve ove silne penzionere i kobajagi borce.
I dalje je ovo los zakon po veterane (medju koje i sam spadam). Ali ljudima je izgleda bolji ikakav nego nikakav zakon. Ovaj zakon je bruka i sramota. Umjesto da se ugledaju na druge drzave na koji nacin vode racuna o veteranima, ne, ponizava te placanjem 5 KM za svaki mjesec ratovanja. Kako sam samo bio mlad i glup 1992..
Jesi li ti išao u rat da bi imao boračku penziju ili da bi imao državu.
@Cortado Na koje države???koja država daje penzije demobilisanim borcima??????nijedna.
a šta je sa internet ratnicima bivšim i sadašnjim
Sta je s registrom? Zahtjev za javnom objavom se izgubio negdje usput? I 5 KM po mjesecu je sramotno i uvredljivo, narocito kad uzmemo u obzir kolika su primanja politicara i ostalih miseva u drzavnoj sluzbi.
HVALA ALIJI MRTVE MU SVE! DA SAM ZNAO STO DANAS ZNAM, PUCAO BI NA DVA FRONTA!
Takvi junaci kao ti, u ratu su bili podrum bojna.
Hoce li dobivati i ovi iz Prve Slavne Minhenske brigade?