Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Poljine pa proteste organizujte. Narod ostavite na miru.
Odmah im pošaljite policiju na degenjačenje. Bolje da ih oni prebiju, nego da ih neko zgazi. Kad smo mi skočili protiv vlasti 2014, ovi su govorili da smo nadrogirani. šalji policiju, nek ih prebije.
😁😁
treba svakako radikalno nema vise budala ustvari, nije ni bilo dok se malo skonta
Hrvati neće izaći na ove prosvjede, jer ne žele da ih instrumentaliziraju oni koji stoje iza ovih nelegalnih i prijetećih prosvjeda. Mnogo ko ima razloga da nemirima i neredima pokuša skrenuti pažnju sa izbornog zakona, oko kojeg se uključila i MZ i EU, pa i USA, na drugi teren, ovim boračkim nemirima, koji su zakasnili za frtalj stoljeća. Šta se radilo svih prethodnih godina das su borci šutili??? Iza ovoga po običaju u sličnim prilikama stoji politika.
Zagradite ono sto ste oslobodili, )ebo vas otac. Nas u tri lijepe neradnici.
Borite se do kraja. Vi tuzlaci bar imate muda i ne nasjedajte na lazn obecanja. Zapalite iskru i narod ce planuti, a ublehe i lopovi u vlasti su obicne kukavice i letit ce ubrzo ne samo iz fotelja nego i iz drzave.
Pozdrav Bosno , Politika zakazala , uhljebari se proširili. Borci imaju pravo i to pravo koriste. Zele koru kruha za sebe i svoju djecu . Sve zakrčite i nikom prolaz.
Opet hoce ringispil i muziku uzivo.
Nista ja idem na more malo da se MORAM dok vama borcima zelim da svi dobijete kazne za ovo sto radite....rat zavrsio 1995 godine...pusite cigare po 2 kutije dnevno...visite po kladionicama....vozite auta...i hocete nesto...hocete kitu
Idioti neuki. Samo vi radite u interesu neprijatelja ove Države i provocirajte sukobe, umjesto da svoja prava štitite na mjestima gdje se to treba raditi a ne blokadama na ulici. Uključite se u postojeći specijalni rat protiv Bosne i dajte i vi svoj "doprinos".
Cekali da ugrije,ko ce se mrznuti na minusima,sad je lakse...
Fadile daj policiji odriješene ruke. Udri bagru, ruke ti se pozlatile.
makar je toplo napolju, pa se može i odspavat u autu ako blokiraju......... :(
Sad dolazi na vidjelo da rat nije bio nikome potreban??!!Ali poslije J nema kajanja??!!
Zasto bih ja kao "narod" stala uz njih? Navedite mi razloge. Ovoj drzavi uplacujem sve sto treba svaki mjesec, zivim ovdje i drzava ima bar neku korist od mene. Drzava je kriva sto ovi ljudi izlaze na proteste, ne ja ni peti deseti.
AL stvarno ne kontam. Pa sto mangupi niste dosli pred parlament!!!!!!!!!
borili se za državu a umjesto prava dobili gomilu tzv. boračkih organizacija kojih ima više nego boraca