Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UHLJEBI bolje receno... koji traze da se svakome isplacuje dodatak dok je ziv, iako je je on zdrav i mlad (posto ima boraca koji su i sa 17 god usli u rat) pa cak i ako je zaposlen... a ne samo onima koji su socijalno ugrozeni ili spadaju u trecu zivotnu dob ... Ima li kraja vasem cerupanju para iz budjeta?!!
Nevredi nista pokusavati..samo neposluh gradzana na sve tri strane...
Za koga? za jos stotine hiljada uhljeba na budjet?? Svako ko je zdrav neka podigne guzici i neka zaradi svojoj porodici a ne da samo cekate sta ce vas se pride dodati iz budjeta.
R e v o l u c i j a . . . !!! Pohod na Poljine i slična mjesta ... !!! Yebbat mater uhljebima i nehljebima ... !!! To je rješenje ovog problema, yebbeš tvora Tufekčića i sličnu gamad ... !!!
Juče bi pozitivna vijest o borcima poduzetnicima. Vi samo sjedite i čekajte.
Bosnje i hrvati, smijesni ste, presmijesni. Bosnje se kunu i Titu, a posli za Titinim zatvorenikom i srusili Titinu drzavu. Vase veteranske udruge su najbolje ogledalo vase politike i za sto ste uzeli puske i napali Titovu vojsku.
@KrajisnikPrgavi Prvo, zato mrzite Srbe od kojih ste otpali. Drugo, obecane su pare i povlastice koje sad trazite. Trece, ova drzava je zbog toga na potpuno trulim temeljima i srusice se.
Cek kao branili su drzavu i sad traze od te iste drzave da im plati? Pa jesu li oni placenici ili vojnici armije BiH?
@VitezIstine. A šta misliš, kako bi se borac trebao prehraniti dok je na liniji? Potpuno pogrešno postavljaš tezu. Da li je drzava placenik kad ubire porez? Kad odgovoris na ovo pitanje, odgovorices i na svoje
Da su ovo pravi borci ne bi dozvolili da pored časnih ljiljana bude zastava UZP ovske herceg bosne...Folklorno obučeni u maskirnu odjeću i beretke da bi se dočaralo kako izgleda "borac"
@3BvsCCCC zastava ustaškog HDZ UZP projekta nema šta raditi ovdje...ideali su izdani onda kada je ubijen Blaž Kraljević i kada su se Boban i Karadžić , Tuđman i Milošević dogovarali kako uništiti Bošnjake u BiH