Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte misliti da vas obeshrabrujem, ali ćete ćunu postići tim mirnim protestima. Kamenje je besplatno. Bilo kakva motika od kuće. Samo revolucija može pomoći. Ovako ljudi znaju da ćete čamiti i šutjeti i stavljaju vas na seen i ignore.
Pa šta rade Zlatni Ljiljani među poslanicima? Slabo se oni očituju po ovom pitanju.
koliko ja znam borci protestvuju i kampuju u sarajevu vec 4 godine...ali fadila i bakira boli kyrac za njima..oni imaju svoje borce...sda borce...a tudji borci neka jedu korjenje...:)
sta sad opet.... al OK pred parlamentom .... vecina njih ne moze raditi a oni sto mogu i nisu tu... oni rade....
Kako su "bivši borci" ako se još uvijek i dan - danas bore za nešto... 0.o
najbolje je da idete traziti posao..........
Gledam sinoc neki dnevnik, kazu trenutno u bosni nestasica radnika, odma se moze zaposliti 6000
@dojka ne moze...ali ni od sadake nema nista..............
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NAprijed borci, investitori u javne površine vam DUGUJU 40 plata PLUS KAMATE. PLAĆAJ BANDO nije vam ovo stara devizna štednja da odlučuje UStavni sud Slovenije !