Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medjunarodna zajednica da hoce pomoci vec bi to uradila, da krmak radi ovo sto radi u bilo kojoj drzavi EU npr. bio bi davno uhapsen, u zatvoru bi bio odaavno.. prepusteni smo sami sebi i na nama je hoce li biti drzave i dalje ili ne..
Ovaj razumije stvari jasno kao dan... nije djaba bio analiticar
Kome pomoć? Tikvanima koji glasaju za ove nacionaliste?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo praviti bazu NATO snaga u Brckom. Pa ce prijeti Gorici svojoj sa odvajanjem, vojskom i ratovima. Mi kada smo imali amere u Lukavcu niko nije prijetio
Pa platite, lobirajte i imacete NATO bazu, ali posto nemate kontraverezne biznismene kao mi mozete samo da platite Erdoganu da on zamoli Marsala Komadantu Graditelja Vucka da vas aneksira bez krvi.
Je li Kanin musko ili zensko? Klix novinari u jednom dijelu pisu REKLA JE KANIN, u drugom REKAO JE KANIN
Sve to Putin naradjuje. Zato je onakpo prolupo, nije znao sta da radi.
Ma Dodik ratuje svaki put pred izbore. Nista novo.
Eto ljudi dok ste vi proveli komentirajuci 20 osoba je otišlo radit u inozemstvo, politicar je ukro bar 20000 KM, kriminalac se stvorio, i neko je umro od korone
Identifikovati firme RS koje podrzavaju ga i sankcije
Mislim da su oni nas pustili niz vodu.Mozda je vrijeme se spremati ili za bježaniju ili da branimo
Moje mišljenje, na osnovu svega što se dešava, biće rata sigurno, AKO iko pokuša da pocijepa BiH. eno hrvatski ministar odbrane, vec izjavio da su zamalo poslali vojsku u BiH, susjednu nezavisnu i suverenu državu. vulin odavno ratne priče priča.
Nikakvu vojsku on nesmije imati on to zna! To je njegov novi blef za izbore znao on svoje điikane da vole bar laz da slusaju.
Dodik sve radi kako treba samo je blaga reakcija zvanicnog Sarajeva
Zar vise nije pun urac ovih amera jedni govore jedno drugi drugo, ma odjevite od bih vise
Novinari klixa.Zašto brišete komentar koji je stotinu puta manje uvredljivog sadrzaja vec ovi preostali.E napušite se kurca i sad me izbrišite za sva vremena..
Sutra u slucaju rata prvi bi ste povukli dupe nazad i izrazavali zabrinutost,a nasa je duznost ne dopustiti ponavljanje proslosti. To sto samo sjedimo i posmatramo je nasa greska koja bi nas mogla nazalost preskupo kostati
Nacionalni balkanski tumor se širi. Metastaze zahvataju i Evropu. Mađarska i Poljska su očiti primjeri. U današnji vakat je sve globalno i blizu. Ako Evropa i svijet nijemo posmatraju ili čak i popuštaju da se tumor nacionalizma proširi a ne zaustavlja i uništi, vremenom će i njih to koštati sve više I više. Nikad u istoriji nacionalizam nije vodio ka dobru.
Nacionalizam je nista nego fasizam u janjecoj kozi.
Merkelici Srbi trebaju dići veliki spomenik u centru BG. U Srbiju uložila velike investicije. Još 2012. zabranila bonske ovlasti protiv Dodika, omogućila Dodiku da 2013. stavi Tegeltiju na čelo VSTV-a, ...Poslala metazuzalema Šmita za VP uz uslov da ne smije kažnjavati RS i Dodika ma šta radili.
Људи, свима је јасно да овако не иде! 30 година патње и бола, милијарде убачене у БиХ а пацијент на апаратима, само што није умро. Нога иде на једну страну, руке отказале а глава на двије стране. О чему ми причамо? Не иде!
Idi u svoju Srbiju ako ti se ne živi u BiH. Može se živjeti ako se želi živjeti u BiH. Ko god kaže drugačije, mrzi druge. Za sve dobre ljude uvijek ima mjesta. Odgajan sam da ljude cijenim po njihovim dobrim osobinama a ne po nacionalnosti. Kako si ti odgojen?
O čemu ti???glava ti u Srbiji a dupe u Bosni.