Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH treba da bude Glavna NATO baza ..Za Balkan.... Pa i sire.. Amerima treba otvorit siroko vrata... Biden treba da nastupi i odpocne drugo prloluvrijeme vracanja sjaja drzqvi BIH ukidanjem Entutiteta..
Bulevar na traktor i pravac Srbija
NATO TREBA DA IMA GLAVNU BAZU NA TLU BIH... TAD NEK BIDEN NASTUPI I VRACA STVARI GDJE IM JE MESTO.. 🇧🇦❤🇺🇸❤🇺🇸🚀
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sasvim je jasno da je BiH najvise u fokusu amerikanaca sto se Balkana tice. Kosovo je davno rijesena stvar, vlasima samo prodaju maglu. Sve dok je Camp Bondsteel na Kosovu i NATO stab u Sarajevu, rusi i vlasi mogu sanjati svoj scenario
Dogovor je sljedeci - BiH postaje gradjanska bez entiteta a Srbiji se vraca Kosovo. Apsolutno fer po mom misljenju
ProtivNacionalizma Poštenije bi bilo da Kosovu vrate Srbiju. Kosovo je starije od Srbije. Albanci tj Iliri su stariji od srba. Kosovo je imalo autonomiju po kojoj su imali pravo na nezavisnost ali koju je Milošević ukinuo zbog čega je sve i počelo. Tada su slovenci napustili sjednicu zbog ukidanja autonomija Kosovu i vojvodini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Yes, pajden se dan noć bavi mudrim i nepredvidivim potezima bakira i dodika
Ovaj Lieberman je pravi gospodin. Ovako razmišlja normalan čovjek. Poistovjetio se sa nasom patnjom, i diplomatski se borio da se nikome ne ponovi. Nije uspio (do kraja) ali svejedno, istinski se trudio, a ne izražava zabrinutost. Naziva stvari pravim imenom: agresija i genocid od strane Srbije.
@NiskiPredstavnik Ovim redom: 1.Polazemo nadu u Boga, 2. Sami u sebe (patriote BiH), 2.5 U odgovarajući alat, namjenske industrije😎 3. Naše prijatelje i na zapadu i na istoku, ova dva gospodina su samo kap u moru. 4. Vas kukavičluk, vi ste samo hrabri kad su zarobljenici u pitanju i ako vas je 3 na 1.
Bosanci i hercegovci bi cini mi se najsretniji bili kada bi ih Ameri zaboravili ali ono skroz.
Kad pukne dolar, ode i Amerika, odose onda i sa Balkana i tu je kraj malignih uticaja i nahuskavanja malih ilirksih plemena na veliko ilirsko pleme po staroj doktrini zavadi pa vladaj. Iliri ce se ujediniti pod diktaturom najveceg plemena (jer drugaije ne mogu i uvijek neko nesto pametuje), a migranti koji su okupirali Albaniju i Kosovo, mogu polako da gledaju ka Bliskom Istoku i Africi, odakle su i dosli.
old farts.
Usvojite nas kao 51 drzavu SAD.
Sadakaland
vjerujete li vi meni ili svojim očima ? a što vas uzimaju ameri lopatom , eeeee moji mošnjoci...
Uvijek me nasmiju naši ljudi malog IQ s onim "prijatelji, drugari, braća" kad pričaju za SAD, Njemačku, Rusiju, Tursku... a ne shvaćaju da njih boli k...c i gledaju samo svoj interes. Odite u svijet i uvjerite se sami.
Nista to nema veze, sace Vojo nastancati majica da sve to anulira. Najdraze mi je kada se komsije smiju, provociraju, niko ko oni, a onda >ZVEEEEEK< i jos uvijek im zvoni u usima nakon 20 i kusur godina. To je to, stasala je nova generacija komsija, vrijeme je za sljagu...
E jeste i azurni Amerosi alal vam neka stvar. Zaustavili ste 1995 operaciju Sanu da se dovrsi oslobadjanje Bosne. Dozvolili ste da se desi Srebrenica. Dozvolili ste nakon masovnog pokolja, ubijanja djece, zena i silovanja da postoji entitet koji je nastao na tim silovanjima i ubijanjima. O cemu vise pricate?! POKAZITE VISE !!! DO TAD MRS !!!!
brane bosnu amerikanci ...... ko afrikanci. ;-))))))))))))
4STOLJETNI OKUPATOR MISLI NA NAS: Cavusoglu večeras dolazi u posjetu BiH >>> odvratznp miješanje u unutarnje stvari bih i njena 2 kršćanska, konstitutivna naroda! U POTPUNOSTI ODBACITI ISLAMISTIČKO ZASTRANJIVANJE SDA ISLAMISTA! jesu li uplovila ona 3 razarača iz turske u neum?
Kad god je kakav članak oko BiH ubrzan za rat ovi Bulevari i Ini genocidaši laju i šire mržnju, kako su ili bi klali, ubijali, topile im se cevi, a Klix ih pušta radi klikova i reklame. Samo lajte čete i širite mržnju i svoj svet ali vam neće uspjeti pa ni pola šugave krimi Rusije da dovedete. Imaju tzv Bošnje za vas lijekova, jer ih izgleda ne uzimate. MFSS
HAHAHAHA DVA FOSILA BLEBEĆU BEZVEZE !!! BIDEN NE ZNA STA JE RUČAO DANAS A DA ZNA ZA BOSNU
Samo nesto kukate,uvlacite se u paksu!Ebe se Amerikance za vas