Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužioci da podnesu ostavke. Uspjeli mu dokazati samo 9000. Koje dno dna od pravosuđa i kakav Eldorado za kriminal.
presmesno#
kako vas nije sramota stavljati ovo u javnost.čuj 9000km.e puno brate.
Pa nije čuvo kopije računa pa da znate koliko je "zaradio" . To je možda 10i dio !
Nije mi jasno znači tjeraju narod da plaća poreze radi financiranja državnog aparata iz kojeg i sudije dobijaju platu, ali onda kad se krade taj novac u milionskim iznosima taj državni aparat nagrađuje te koji ih kradu, zar ove sudije ne kontaju da njihove plate već 30 godina ne rastu zbog pljačke javnog novca
Za 8 hiljada čovjek u zatvor (ne opravdavam učinjeno djelo), a neki za milione kupuju jahte, vile i jos su ugledni biznismeni.