Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj državi ništa ne može bez mita. Pa ni ono regularno na sta imaš pravo. Napravi se problem dok ne platiš. Nema tu napredka ni za 100godina
Ma joooj,,ona je i dobra..hahahha.pa po 3 milje znaci uzimala u prosjeku..ee dusa draga..zaplienit joj svu imovinu i gace joj uzeti..
Nije jedina provjerite sva primanja i vidjet će te da je svugdje isti način to se zna ovi ko bajagi otkrili toplu vodu.
Bivša* 😘
Tresla se gora rodio se miš...svi oni i dalje uredno rade na svojim radnim mjestima .
Bihacka bolnica i dom zdravlja su najgori u BiH. Eno u Sani imaju kletvu 'dabogda se u Bihacu lijecio'. Tamo nazovu hitnu, kaze 'babo mi imao srcani'. Odgovor hitne: "jarane bas si me sada uhvatio, zovi ti taksi' ili .. 'Kolko je babo star' , 66, 'stas' od njegaka star je'
sta je tu cudno,,,kad je tako u svim oblastima,,,za bilo sta se placa,,tek sad lafo to neki bauk,
Heroji u bijelom... oni su cool. Šta hoće te sestrice....
Sta je sa ostalim javnim ustanovama? UKC Tuzla vise od 350 stranackih uhljeba bez ikakvog konkursa za par mjeseci uhljeblheno uz debele naknade. Dobro je da tuzilastvo nikada nije pokusalo da istrazi. Ne postoji javna ustanova, firma da nema stotine slucaja mita, korupcije, nepitizma. Propast.
snašla se žena
Primila 93.000 KM i jedno 10 - Qurcina tvrdih ko stijena.
fuj korupcija i mito
Hvala Bogu pa ne znamo sve tajne političke mafije u ovoj napaćenoj zemlji, inače bi se sami vješali! Al đe'š na bošnju tvrdoglavog, i gore nama treba i to bi mi izdržali, samo kradite, varajte, lažite - naš bošnjo to može podnijeti!
Nabudžila je labrnju, uglavnom.
Ma sitno je to...2 mjeseca kućnog pritvora, pa onda unapređenje...
Smrtna kazna odmah ,