Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjecni rahmet ti
@Feferon Pa šta im je preostalo? Ili da rade u Bingu za 390 KM ili da odu u Njemačku i da rade u Lidlu za 2000 eura? Matematika je jasna!
Rahmet ti dusi dr Tuticu bila mi je cast sarađivati sa tobom,rekao si mi za ovaj scenarij jos u martu,bio si dobar covjek izuzetno vedar i hrabar,posljednji pozdrav za legendu Gorazda iz Sarajeva za dr,Ferida Tutica,velik gubitak...
Rahmet dusi heroju..a vi nemojte i dalje nositi maske, korona je zavjera jer hoce da vas cipuju.
Zao mi je i iskreno saucesce porodici, ali “vijest je šokirala sve” je zaista pretjerano napisati, obzirom da je covjek imao 74 godine.
Toliko doktora izvozimo, a ovdje nema ko vise da lijeci narod...
Danas u gorazdu 4 umrlo. Puno...
Rahmet dobar čiko bio Šteta
Ko na Podhrastove ode vertikalno, vrate ga horizontalno nažalost tako je.
Ovi sto govore da je virus laz su najveci indijanci medjedi primitivni sa krezavim zubima
A bosnjo pametnjakovic i dalje govori kako je virus izmisljen i da ne postoji jojjjj
Zatvoriti sve na 2 mjeseca!!! LOCKDOWN
Lockdown pothitno!!!!!!!
ma sipu ga loma
Pa vi bosnje moje "pametne" i dalje vicite kako je virus laz i manipulacija! UVEDITE TOTALNI LOCKDOWN JEL HOCETE DA SVI POMRU?????
ti ces umrijet od straha i kukavicluka
@Himzo I od nepismenosti drug. Šta misliš koliko vrijedi glas jednog ovakvog polupismenog potrošača zraka? Da ih je barem manje, ova zemlja bi imala nade za bolje sutra u skorije vrijeme, a ovako covidaši "došli na svoje".
Danas mi kaze ljekar sa covid bolnice na moj upit kakva je situacija , slijedece : horror show . Umiru najcesce 45-60 godina. Uzasne smrti. Cura iz hitne kaze plavi ljudi bukvalno bez kisika, place svaku noc.
Pomagaje tlhudi stize corona...
Sram vas bilo na ovakvoj tuznoj objavi vise prepucavate ni stida nemste ni postovanja prema doktoru koji je preselio na bolji svjet
El-Fatiha