Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krado je najveci kriminalac on to radi samo kada mora.
@Bosanac Slazem se.... Dodik moza za nas ostale jeste los...ali mora se priznati da radi dobro za Srbe u RS....cisti ih od kriminala(kad vec njega niko ne moze ocistit). Da hoce i ovi nasi makar sitne lopove sklonit da se moze setat gradom..ostavit auto itd..veliki svejedno nikada ne idu u tvorza.
Moram priznati sa cu poceti da mijenjam misljenje o policiji RS, oni malo po malo svoje kriminalce sklonise sa ulica.Sad ce vjerovatno neko reci Dodik je najveci medju njima sto je vjerovatno ali bar ce narod mirnije spavati znajuci da su ovi dileri, pucaci, pljackasi i ko zna sta vec ne iza resetaka. Da se hoce ova nasa Federalna policija na njih ugledati pa skloniti i ove kriminogene Siptare i Sandzaklije iz Sarajeva