Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Uskrs svim našim komšijama katoličke vjeroispovijesti a poseban pozdrav za dobrog insana Komaricu da ga proslavite u duhu mira i Božijeg ozračja!!!!
Nema u narodu straha od korone, nego od ludaka koji ludacke mere uvode, i deru narodu kozu sa ledja kaznama, i hapse i zatvaraju.
gospodine komarica molim vas da se cesce obratite narodu jer vase rijeci odmaraju umorni smo i na kraju stprljenja od ovih sovinista vise i sretan vam uskrs zelim
@fillozof07 Sve on fino govori, medjutim u njegovom mandatu je odradjeno protjerivanje katolika i muslimana Bosnjana Bluke. Nije bas bio promokuao od toga. Danas u Bluci nema ni katolika ni muslimana. Danas je Bluka izrazito posrbljena i izgleda kao juznosrbijanska selendra tipa Paracina ili Jagodine.