Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvalite Covicu
A sta kaze onaj Hrvat Covic na to.
Sta Čovic kaze na to?Kad se sastane sa Dodikom?
Nemoj da Čović sazna, nasekirat će se.
Čović će se pravo naljutit.
Šuti Komarica, ne pricaj protiv tkz rs Čovića ces naljutiti. Gdje si sad bas nasao to pricati kad treba da se proslavi 9 januar.
bože sačuvaj kad se njih dvojica sastanu.pa dokle više.jesu li oni jači od naroda.obećavali su med i mlijeko pa je narod glasao. oni lažu narod,kradu otimaju i suda za njih nema. jedino narod silom ,druge nema.To Komšić nikad napravio nebi.Živio Komšić!🥂👏👏👏
Još si ti biskupe ostao da braniš katolike na prostoru koji se danas zove rs. Vas je Franjo davno prodao za nekadašnju sao krajinu i istočnu slavoniju. Za par godina završićeš ko najveći ustasha. To je chetnička politika. Nema veze što su Mija Aleksić, Žika Milenković, Rajko Mitić, Aca Nikolić bili pripadnici dražinog chetničkog pokreta i fašisti, ti ćeš biti gori od njih zajedno !!
http://www.rgurs.org/lat/zakonska-regulativa/zakoni Procitaj pa onda lupetaj!!!
Onaj SKOJevac sto se do jucer potpisivao cirilicom, a danas je najugrozeniji na teritoriji BiH, ne priznaje niti Hrvate niti katolicku crkvu u RS.
Vi za Covica niste bosanski katolici, vi ste otpad.
Draganche umoljava Komaricu da ne pravi problem gdje ga nema!
To je ionako sve od države vatikan. Samo sa Hrvatskom imaju stotine procesa. Samo naši neznaju pa daju u amanet, a onda se sa darom dalje trguje
Slično je prošla židovska imovina u SFRJ
Kaže Čović da Komarica nije legitiman Bošnjaci ga poštuju!😂😂😂
To je Covic sredio sa svojim kumasinom!
Fašizam kao poslovna strategija. Dok ima nesrba, uzimaju njima. Kad ne bude, onda su srbi na redu. Mada i sad nije bajno ni srbima.
boli covica briga...ti ljudi su toliko bogati da bi sad za milion eura predio ime u Hasan