Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
božić je kad kritikuješ etničko čišćenje hrvata posavine dok blagosiljaš i osvećuješ sliku ante gotovine :))
da bi ljudi bili dostojani pripadnici svoje vjere...prije svega trebaju postivati druge vjere...ovaj biskup ispunjava te uslove...
Znajte da život na ovom svijetu nije ništa drugo do igra, razonoda, uljepšavanje, međusobno hvalisanje i nadmetanje imecima i brojem djece! Primjer za to je bilje čiji rast poslije kiše oduševljava nevjernike, ono zatim buja, ali ga poslije vidiš požutjela, da bi se na kraju skršilo. A na onom svijetu je teška patnja i Allahov oprost i zadovoljstvo; život na ovom svijetu je samo varljivo naslađivanje. 20. ajet Sure El-Hadid
čestit božić dragom alahu i hvala na lijepim željama.
lijepo rečeno biskupe...
u svim religijama je tako taj smisao promasen, uostalom zato nam i jeste ovako, takvi smo kakvi smo...samo krkacina, zderacina, razuzdanost a sustine nema nigdje.
slažem se,čast izuzecima...
pomirenost sa samim sobom...najvaznija, lako je sa drugima i bogom...:-)
@kiki tako je gospodicna kiki.. čim nađeš svoj duševni mir, automaCki se izmiruješ i sa bogom a i sa drugom braćom oko sebe.
@KvaternikEugen1861 ja to tako vidim gospon Zloćo, najteze bitke uvijek vodimo sami sa sobom...:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)