Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjezite odavde.... nemojte biti ludi i ostati i cekati ko ce slijedeci blokirati sjednice, parlament, vladu... koje ce sljedece akcize uvesti i koji ce neko porez uvesti?!
Ova zemlja nema buducnosti. Mislim da ce BiH biti kao pustinjski dio Afrike.
Ovi što nisu bili i živili vani makar 10 god.nemaju prava nekoga savjetovati.I vani ima svašta ,Nigdje nema lezi hljebe date jedem. Jedino ako ste intelektualac možeš biti građev.radnik,smetljar,čistač itd. Nigdje nema BiH.
Upoznao sam ove momke na sajmu tehnickih ludorija u bosna semi skoli,genijalci pravi,pored njih je bili jos puno extra pametnih i dobrih projekata. Steta sto tu pamet sda bagra nece iskoristit nego ce ih rastjerat po svijetu.da bi se dodvorila adolfu erdoganu
Ta ce im to. Manite se vi coravog posla.
Bravo omladino, nego gledajte da vam neki svjetski univerzitet da skolarinu. Daleko ce te dogurati.
Nevjerovatno - bravo za ovaj fijasko, bravo za Bakira, koji se, jadan "potrudio" makar, iako je propao Zahtjev za reviziju presude protiv Srbije, bravo za Mašovića i ekipu koji vec 20 godina iskopavaju ostatke jadnih zrtava u Srebrenici da bi ostali "na budzetu", bravo za "Zmajeve" sto su otisli na SP u nogometu i prosuli se, bravo sto je Ustavni sud zabranio referendum u RS, iako se isti odrzao, bravo, bravo-ma koji vam je vise? Ovo je SRAMOTA! Sramota vise i Boga i naroda!
Kazem ja, mladi su budućnost. Bravo momci!
Priključak na kanalizaciju u Bihaću 300 do 500 KM ....ni bakterije nisu džaba.
Buducnost nasa, samo ostajte i ne dajte se nikome!!
Ma daj molim te sta su osmislili. Ukucajte na google Bacillus pasteurii i naci cete milion clanaka o istoj stvari.
Unsko-sanski koledž je jedna u nizu škola Bosna Sema obrazovnih institucija smještena na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine. Sa svojim učenicima i uposlenicima, čini jedinu privatnu i višejezičku školu u regionu Krajine. I ovu školu Bakir Izetbegović, po nalogu Erdogana, htio je ugasiti.
@anes Genocidnog erdogana
Bravooooooo
Svaka cast momci i jos puno puno uspjeha a i nagrada u zivotu pa da i to dobro unovcite
MashAllah...ovo je snaga Bosnjaka zasto neki Marko ili Jovan nije ovo napravijo pitate li se...bravo djeco aferim da pokazemo svima da smo najpametnia nacia na svijetu!!1
Svaka vama čast i puno sreće.
SVAKA ČAST !!! Uovakve tipove ljudi treba ulagati
kako ovde ima pametne omladine al utušiše ih stranački indijanci, glupani koji bi preko tudje grbače da žive na budžetu i ništa ne rade