Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sada nije poznat razlog postavljanja ovakvih transparenata, koji su veoma brzo uklonjeni. Ma hajde bogati frajer sa svojim nebuloznim izjavama blizi je komicaru nego li politicaru.
Bolje bilo da je dobio degenek mlako je to moji Krajisnici..
Vidi molim te klixovaca "hashtag" kako se frljaju stranim riječima i izrazima. Molio bih klixovca da ovo prevede na bosanski,srpski ili hrvatski. Naravno ako zna
pisite vi svasta, fadil se vec nagep'o moze komotno u peMziju
Klix smijurija od portala #DarioOprosti #MarioOprosti
E ljudi, ne interesuje mene Fadil, vec gdje se ovo kod nas moze kupiti i kako se zove? http://prntscr.com/duaam8 Hvala :)
Koje droljave gluposti objavljuje ovaj klix.
100 000 RAAAAAADNIIIH MJEEEEEEEESTAAAAAAAAA BAAAAAKIIIIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
Zašto 100.000 radnih mjesta ? Pregledajući popis stanovništva, toliko je Titovih radnika ostalo bez posla u NBH-aziji, ljudi sa iskustvom i znanjem.
@drugovi.carice ONDA 500 000 RAAAAAAADNIIH MJEEEEEESTAAAA BAAAAAKIREEEEEE !!!!!!!!!!!
ne dolazi nama Fadil svaki dan.. Treba čovjeka dočekati
Zasto su uklonjeni??? Nek se osjeca dobrodoslim. 😅
ma hajte molim vas