Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predali su se hagu 2004te. taman im snize kaznu na 13 godina, koje su vec odrobijali, i dovidjenja, hajmo kuci
kakav je ovo tekst hvalospjev?
Konacno je otkriveno i potvrdjeno znacenje pojma Bosanac! Bosanac je covjek koji na sva usta govori najgore o zlocincima, a svoj zivot nastoji voditi na identican nacin onih istih, kojih su mu puna usta ...
Ja sam za to da se ovi hrvati proglase u herceg bosni za heroje..kakva god presuda bila....budimo realni..danas hrvata nebi bilo u bih da nije bilo herceg bosne...a ako se nastavi ova majorizacija hrvati ce za deset godina nestati u bih jer ce biti 3x vise arapa od hrvata.....svaki narod je imao svoje heroje..i treba ih postovati...eto naser je srbima vadio oci i klao ih..ali rat je bio...normalno da je ubijao svoje neprijatelje...kao sto je radio i general mladic.
Počinje nova sezona "Vikinzi"
Citam tekst - inzenjeri, profesori, magistri, vojni akademici, umjetnici, ... filmadzije. Velim sebi: ova prica ce zavrsiti naucnim simpozijem, tribinom; mozda Zlatnih medvjedom i Oskarom; nominacijom bar. Kad ono - tesko krsenje Zenevske konvencije, zlocini protiv covjecnosti, deportacije, unistavanje kulturnih objekata, silovanje,..?! Pa se, kao rodjeni Focak, sjetih profesoraa Maksimovica, Ostojica,...Kakvi samari obrazovanju i antipropaganda nauci!
Znate vi sta kolega o zdruzenom zlocinu i kazni od 20god?
Nije problem u zlocincima nego u onima koji su na njih ponosni. Ove kazne su potrebne ali nekog poboljsanja svijesti nece biti. Sada trenutno ima vise materijala za rat nego sto je bilo 93.
Čovjek širokih shvatanja, vrhunski sportista, veliki prijatelji........ zvuči kao uvod u neki roman, a ono zločinci. Klix najviše truje koliko vidim narod u BIh. Djeca se pale na to kako bi išli ratovati, evo zime pa razmislite kako je vani, bez telefona, kompjutera dok se m.da lede.
sve školovano,a svi u bajbokani
sve ostaje isto. isto cu misliti kao i do sada.
sta ce biti,,,samo Misa u sridu...
Presuda, ma kakva god ona bila, će donijeti da se još više mrzimo, djelimo i verbalno koljemo do iznemoglosti. Jer u slučaju oslobađajuće presude, koja bi jedino bila ispravna, Muslimani će se osjećati povrijeđeno, a u obrnutom slučaju isto to će Hrvati osjećati.
Nadam se da su te bar dobro platili i da si svoju čast bar debelo naplatio. Nadam se da ste vi ostali pročitali tekst - "Čovjek širokih pogleda", "Vrhunski sportista"...
Hrvatska čitavo ovo vrijeme lobira za oslobađanje ove šestorke a pogotovo da nema UZP. Ostaje da vidimo da li sam u pravu.