Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je.b.es drzavu kad nemas voljenog politicara. nego glasas s nadom da ce taj koga glasas nesto uradit. i tako zadnjih 20 godina.
ne glasajte za sbb
CIK: Izlaznost birača do 11 sati 18,23 posto, evo sad izašlo, a ja sam već rekao da ce izaći ispod 35%
Alija je napravio jednu veliku gresaku a to je da je Fahri omogucio da pokrene novinu, valjda Alija nije znao kao ni mnogi do skora, KAKVO ZLO CUCI U TOM \"COVJEKU\", nije znao da ce se taj imbecil okrenuti protiv Bosne!!! SBB JE NAJVECE ZLO ZA BOSNJAKE! NE GLSAJTE ZA SBB!!!!
@ovaj koji mi daje minuse! AKO JE IKO EVROPSKI TALiBAN TO SI TI HRISCANIN SRBIN ILI HRVAT ! GENOCIDASI, TERORISTI , EKSTRMESTI i BARBARI ! U historiji Balkana samo SU srbi i hrvati zapisani u historiji ko GENOCIDASI - HRISCANSKI TALIBANI ! Ti si jedan od ta dva gencidasa! Zato dajes minuse!
KOJI MOJI?? ja ne navijam nizakoga, prekrizio sam svoj listic, radi tih tvojih, sto ih sad u zvijezde kujete a za godinu dvije cete im psovat majku i kukat.... Taj tvoj sto je nesto kobajagi stvaro nebi bio na mapi da nije njegovih tutora i zastitnika SDA, kada je sebi dovoljno nahapo i osjetio se nezavisnim sada ujeda ruku koja ga je hranila,,, pokazao je svoje licemjerstvo.. kada je ledja okrenuo lopovskoj partiji koja mu je omogucila sve to,, mozes mislit sta ce narodu uradit...
znaci ko god ne ponisti listic ukradu mu glas.. pa kako bogat onda odziv bude oko 40ak %.. Daj nemoj lupat.. I se---rem se ja u to pravo na glas.. glas za sta majket ? Pa za koga glasati ? Svi teski lopovi i ga.ma.d i ako ima ko posten onda nije sposoban, jer u glavnom pojma nemaju o vodjenju. A da budem iskren niko nije posten, takva je ljudska priroda, tako da... demokratija je samo sprdancija
Pitali Al Kapone - a da li je clan ijedne stranke iz BIH, odgovorio je da nije tolika mafija. ! :)
http://www.scribd.com/doc/109091024/Final-Snaga
Nije ovdje stvar u tome sto mi ne mislimo da ce neka bolja opcija izgubit jer ce je preglasat.. vec nema bolje opcije.. svi su isti.. svi su hijene koje cekaju da oderu malo drzavnog.. tako da necu izici... vi kako hocete, a ja ne izlazim ovaj put, vec su me previse puta razocarali izbori, a znam da ce opet ispasti isto s... i necu da ucestvujem u tome
SBB do pobjede jedinstvene i cjelovite, ekonomski stabilne BIH!!!
@....ako neko stvara nešto 17 godina kako onda može biti slučajni bogataš..... Imam pitanje za tebe, je li ti znaš osnove matematike ili imaš nedostatak općeg obrazovanja..... Da su ti \"tvoji\" stvarali nešto 17 godina valjda bi i oni imali tornjeve i zgrade.....ali ne umjesto toga imamo mladež koja je ili sklona suicidu ili delikvenciji, imamo penzionere koji hranu traže u kontenjerima i imamo preko pola miliona nezaposlenih...........SAVJET UZMI KALKULATOR PA IZRAČUNAJ KOLIKO ĆE SE OVO SVE UDUPLATI BUDU LI TI TVOJI OPET NA VLASTI........
@Seher Na kojem odjelu tebe drze? Ili si u posebnoj sobi???
SADA BUDITE PATRIOTI! G L A S A J T E ZA ONOG KO NAS JE ODBRANIO! BEZ KOJEG NE BI BILO NIJEDNOG BOSNJAKA! ZNA SE KO JE TO! JEDINIE PATRIOTE BOSNE ZASLUZUJU NAS GLAS! S V E D R U G O J E B A C A NJ E G L A S O V A HVALA TI ALIJA! CUVACEMO BOSNU! DOK JE BOSNJAKA BICE I BOSNE! I Z D A J I C E ZABORAVLJAJU! I Z D A J I C E NE GLASAJU NE BUDITE IZDAJICE BOSNE! BUDITE PATRIOTE!!!
KOJI BI SKANDAL I SRAMOTA BILA DA IJEDAN GENOCIDAS SRBIN BUDE IKAD IZABRAN ! T O JE ISTO KO KAD BI NAZI GENOCIDAS BIO GRADONACELNIK I CUVAR AUSWITZA ! Genocidasima srbima je TREBALO ZAUVJEK ZABRANITI KANDIDATURU BILO KAD ZA GRADONACELNIKA SREBRENICE I SVIH NASIH GRDOVA ! Svaki glas je VAZAN, GLASAJTE GRADJANI Bosanci ZA ISTINU I PRAVDU ! DON\'T FORGET ! RBIH4EVER ! SRBI MRS PREKO DRINE!!
Izašla sam samo da poništim glasački listić, jer svi su ista stoka.
Narod zna sta smo pokrali babo i ja :-[