Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam emisiju o migrantima u Svedskoj neki dan. Sve sto je ilegalno stiglo a nije iz Sirije, na avion i u maticnu zemlju.
@svjetlonosa Nista nije cudno.Nedavno sam bio u Malmeu.Svedjani se samo plase da im se ne desi kosovski scenario...
@svjetlonosa ... treba ih poslati u sarajevo, maoču i zenicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj na ulici? Sto ne van drzave? Sta ce na ovdje ulici, sta ce ovdje ikako?
@charvel. ... treba ih poslati u sarajevo, maoču i zenicu.
Samo prave dramu nema od toga ništa....zadnji dan će da uplate i produže ugovor o stanovanju ...tako su i na Vučjaku lafo ugasili vodu pa im opet sve dovlače od vode do hrane.
A opet Vlast USK na sve nacine nastimava da migranti budu smjesteni i privatni objekat u Medenom Polju, nastimavaju privatniku da uzima milione, umjesto da ih gruhnu u neku drzavnu zgradu, naprimjer neku od stotinu zgrada Agrokomerca. Ali ne, biti glup i korumpiran je odlika Bosanca.
Uh uh
Jesu li svjesni koji ce problem napraviti ako ovoliki broj ljudi ostane na ulicama a zima dolazi ?
konacno dobre vijesti
Ja bi ovo sve u 20 aviona strpao i nazad odakle su i dosli i rijesen problem
@serbos tako je iz Bihaća do Vučjaka (3 km) ih vode pješke jer nemaju novca za autobusa.
treba ih poslati u sarajevo, maoču i zenicu.
eto ljudstva, naprednog svijeta i naprednih drustava i govana. kakva smo mi govna
Sve su to talovi sto nakazu koliko su dobili para za iznamljivanje sad karate obične gradjane daj te im državnu zemlju van Bihaća a ne gurate privatnicima i sebi u dzep
Angela Merkel ce tek poslati autobuse kada malo zagusti, treba eskalirati, inace nece nikad vise stati ova invazija
Otici kod Orbana na lekciju kako se to radi, i zaobilazice BiH u sirokom luku. Svi zaobilaze Madjarsku, Slovacku, Cesku, Poljusku u sirokom luku. Bas se pitam zasto.
ovo se narod treba dignut protiv vlasti, ako oni ne riješe problem, uzet stvar u svoje ruke i protjerat gamad
Sinoc je bila emisija na FTV u o migrantima na USK. Prvo onom novinaru ćeloni zelim reci da je jako neprofesionalan voditelj emisije i cisti dokaz kako politika djeluje na jednog novinara. Mektic ne radi nikako dobro svoj posao ukljucujuci granicnu policiju BiH. Emisija je bila koncepirana u takvom svjetlu da je migrantska kriza problem Bihaca i da Bihac treba sam da rijesava problem. RS na sjeveru granici velikom svojim dijelom sa Hrvatskom, ali niko je smije ni prismrditi Dodiku....
Zašto su u oni u Bosni, vraćaj to u državu iz koje su stigli.
nesposobnije vlasti nisam vidio u zivotu...nisu u stanju bas nista da urade