Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MNOGO NAS JE ZAPLAKALO KADA SI DIGLA RUKU ZA HOROR KOALICIJU PETAK !!!!
@04061992 svaka cast na komentaru, odlican ...
@04061992 PLAČEM I JA KAKO JE KĆERKA ZVONKA MARIĆA DOBILA 10 HILJADA KM, JASNA ORNELA BERY OD RILETA DAJDŽE, SVE SBB RAJA, A SVE PO ZAKONU !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Da li je iko od vas zaplakao za 30.000 ljudi što su ostali bez posla? I za njihove porodice?
@fbUser1579611233 30.000 je zadnja cifra koja se pojavila prije 20 dana i vise se ne prica o tome upste, dakle puno je veca brojka.
Mnogo antipaticna zena
PLJACKA... NE KORISTITE RIJEC ZASTITNE MASKE To nisu nikakve ZASTITNE MASKE nego obicni CARSAFI. TO samo stvara OSJECAJ zastite i NEMA NIKAKVU ZASTITU. Veci problem je NABAVKA spornih maski nego DODJELA posla. Tako da je jasno odakle sve ide.
Biber je univerzalni lijek za utjehu ove raspuštenice.
Jest ova žena BIZON odvratna
Kraljice, ne daj se
Velika podrska kraljice . Ne daj se
SBB krade hinjski
I moj drug (firma) je napravio i donirao cca 2000 maski i vizira domovima zdravlja , ali niko od tih kojima je donirao da kupi od njega koju hiljadu tih istih proizvoda . Kupuju od malinara i pekara koji marke nisu donirali nego ih prodaju po cijenama sa enormnim marzama .
Yehbena koalicija sa zelenima, ali ne placu edita,jusko,kravic,cibukic.a ti placess...
ovo je izgleda jedina istina: https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana
Place i lalilica svaki dan jer ne rade vrtici i nema gdje ostaviti svoju djecu a mora na posao ne daju joj bolovanje. Placi samo placi
BRAVO BISOOOO! DERI SVU TU GAMAD! NECE SKRENUTI PAZNJU SA SMETLJARA FIKRETA!
OVCE OVDJE JE MOMAK ZARADIO 5000 A VASIM ZABORAVOM RESPIRATORA SDA DOBIJA MILIONE ZA IZBORE DA VAS OPET PRAVI BUDALAMA!!!
Evo i ja placem sto mi plata kasni 4 mjeseca pa, kome da se zalim i kome da placem
Kako je narod glup , neotesan. Zadeverali se oko Bilsene i zaradjenih 5000km. A vec zaboravili respiratore, Helikopter, Beneton, 600 000km koje je konjakovic djelio po svojoj volji itd. Eeeee jeste Klenovi nevidjeni.