Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno ne mogu da odlucim koje su odvratnije njuske SDA, SBB il SDP
50 000 za povredu casti i ugleda. Eh da sam po marku samo dobio kad su me svaki put na klixu razapinjali
Bas tako svi isti u 5 deka...a jedni na druge laju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hajrovala za vrijeme korone... Uhljebila sina i firmu da nabave maske, a sad trazi i odstetu od drzave za nekakvu pretrpljenu dusevnu bol... U normalnim zemljama bi bila ili iza resetaka, ili bi molila da dobije posao neke salteruse u nekoj nebitnoj ustanovi....
@Dado90 Da!!!! A suprotno, advokati i sud su u sprezi!!!!
@Dado90 a krokodilske suze dto je kila, to nosta? I to ima tezinu hahahahaha
Upravu ste gospođo Bilsena
Velika podrška Bilseni ❤❤❤❤❤
Apsolutno ste upravu, podrška Bilseni
Tako je Bilsena , potpuno ste upravu ❤
Tako je, potpuni opravdano Zena je optuzena bez osnova
malo mačku teleća glava....
Posteno kad znaju montirati procese neka i plate
@BIMDDC2020 davno sam ja to znala.Cinjenice govore za sebe, samo ih trebas razumjeti i uvijek biti u pripravnosti.Za mene vazi; ne zaboraviti, niti suditizbog moralnosti i etike.Kod mene nema;nas jezbog toga mu oprastamo.Covjeku kad pruzis prst, on ti uzima cijelu ruku.
.@realnost123 Vjecno iskustvo nas uci da svaka osoba koja ima moc ga zloupotrebljava. Ona nastavlja dalje sve dok ne dosegne svoje granice.Tko ce pomisliti da je za vrlinu potrebna ogranicenja. Kako se ta snaga ne moze zloupotrijebiti, potrebno je uredjivanjem stvari, pokrenuti snagu za kocenje nemoralne energije u ljudima, koji su na vlasti.
Samo da vam je guzovace narodnih para majku vam vasu a mi kad trebamo dobiti dobijemo kitu
I sad mi kao BiH građani trebamo platiti njoj 50000KM zato što korumpirani sud, zbog političke pogodne SDA-SBB, nije osudio ženu koja je prijetila svedocima, sa ljubavnim partnerom telefonom postavljala ambasadora BiH u Sloveniji. Na sve to sin joj hara po tenderima u vrijeme virusa...dok ona "nije" u sukobu interesa kao zastupnik u PFBiH. E do .....
Pa zaradila je te novce preko sinove firme na maskama! Ej,Bilsena,Bilsena. Pa tebe baš krenulo.
Toliko je duševno povrijeđena da je zastupnik u kstonu Sarajevo. Uzas
ovoj kurvici malo para bilo od maski...
SBB lopovi,na sve strane otimaju pare,fuj
Ja cirkusa i drzave, dusevna bola a cuna joj viri iz ociju odavno.